2777
2789
عنوان

شوهرم همش میگه کاش نبودید به من بچم

| مشاهده متن کامل بحث + 2567 بازدید | 137 پست
فشار اصلا نمیاره به خودشهیچی برا خونه نمیگیره راحت زندگی میکنهقبلن میگه کاش میمردید

یکی دوبار اقدام کن به رفتن ببین واکنشش چیه چی تو سرش میگزره

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ میتونی یه مدت بزار برو 

قهر نکن یدفعه بدون اینکه بهش بگی برو 

برو خونه مادرت یا خواهرت یا هرکی از نزدیکانت ک باهاش راحتی 

گوشیتو خاموش کن 

بزار ۲ روز ازت بی خبر باشه 

بعد ۲ روز جوابشو بده بگو مگه نمیگفتی کاش نبودی 

الان نیستم 

یه مدت هم بمون همونجا

بزار مجبور شه تنهایی سر کنه سرش بخوره ب سنگ 

البته احتمال هم داره شوهرت افسرده باشه

قبلن میگفت فکر میکردم از ته دل نیستحالا مدام میگه

عزیزم اون که قبلا هم میگف دیگه تو نباید بچه میاوردی اونم تو این اوضاع بی پولی شوهرت ....الانم زیاد میگه از بی پولیه بدجور فشار هس رو مردا....قبلا هم میگف دیگه تنها راهت اینه اهمیت ندی بهش بجه بیاد یه کم خوب میشه....اما درکل شوهرت ادم نیس باعرص پوزش عوضیه...خب مرتیکه ازدواج نمیکردی عرضشو نداشتی انگار زورش کردن کلا پسته دیگه اینم شاتس تویه...بی توجهی کن بهش بلکه ادم شد

خواهراا...میشه برای حاجت گرفتن خواهرم یه صلوات بفرستین....😢😢قربونتون برم......💚
قبلن میگفت فکر میکردم از ته دل نیستحالا مدام میگه

بگو باشه اگه نمیخوای جدا میشم(البته غیر مستقیم حالیش کن با حق و حقوق)رو بچه هم تعصب نشون نده 

اینو کسی داره بهت میگه که سال ها شوهرش بعش گفت برو و اخر مجبور شد بره ببین اخره این ماجرا اگه واقعا نخواد زندگیشو یکیه و فرق نداره چه امروز چه چند سال بعد اما اگه چرت گفته باشه قشنگ خودشو جمع میکنه وقتی بکی باشه 

البته تاکیید کردم بهت با حق و حقوق وگرنه بدون حق و حقوق هر مردی شل میشه جدا شه

چطور دلش میاد

یارو ب غریبه هم این حرفو نمیتونه بزنه

بعضی وقتا...کل زندگیت میشه خیالِ داشتن ی نفر😔  وتو اونقد توی این خیال غرق میشی ک یادت میره اون ی نفر اصلا مال تو نیس💔و این شخص همونیه ک تورو پس زد..... دردناک تر از این آیا داریم؟؟؟؟                     حرفی...نظری...کپشنی                                            https://daigo.ir/secret/2766070756

قبلن میگفت کاش بمیری فکر کردم شوخیهحالا میگه کاش تو بچه بمیریددوباره میگه کاش نبودید

دلیلش رو بپرس حتما باهاش حرف بزن 

صدا کن مرا، صدای تو خوب است، صدای تو سبزینه ی آن گیاه عجیبی ست که در انتهای صمیمیت حزن میروید🥀