2777
2789
عنوان

با نامزدم رابطه داشتم متوجه یه چیزه بد شدم

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 95 پست

عزیزم میدونم موضوع تاپیکت یه چیز دیگست و قصد دخالت ندارم...ولی اگه یه درصد احتمال میدی ک پرده سالم باشه حتما برو دکتر مطمئن شو 

با این تفاسیری ک کردی از شوهرت امیدوارم سالم باشه پردت

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

چرا بد بدونن من الان با نامزدم و مامان خودم رفتیم به مادر اون نگفتیم

ولی در تعجبم چرا تو ایران مادر طرف و حتی همسرش اونو میبره تا ازمایش بگیره و به اطمینان برسه که پاک بوده 

بنظرم شما این شیوه رو برای فرزندان ایندتون ادامه ندین

کامل نبوده منظورم رابطه که‌نیست‌دخول‌ انجامشده‌ اما کامل‌انجام نشده بیشتر از ۱ و۲ سانت‌بوده ولی و می ...

میگی دخول سطحی داشتیم خب شما که بیشتر از یکی دو سانت بوده کاملا... بوده سطحی نبوده

دوسال و نیمه گیتار میزنم و اواز میخونم هر سوالی درمورد اواز یا ساز داشتین بپرسین جواب میدم 🤗🤗راستی خواننده مورد علاقمم شادمهره❤️🙂 تیکر تولدمه مجردم یه صلوات واسه خوشبختیم میفرستی رفیق🤗
کامل نبوده منظورم رابطه که‌نیست‌دخول‌ انجامشده‌ اما کامل‌انجام نشده بیشتر از ۱ و۲ سانت‌بوده ولی و می ...

من ک نمیفهمم چی میگی .ولی اگه براش مهم بود ی حرفی میزد.انقدر ک تو اطباعات نداری نمیدونی والا همسرت برعکسه و میدونه چی ب چیه.الکی نگرانیا

ولی در تعجبم چرا تو ایران مادر طرف و حتی همسرش اونو میبره تا ازمایش بگیره و به اطمینان برسه که پاک ب ...

ما برامون مهم نیس بیشتر خودم میخاستم ببینم از چ نوعی هست 

وگرنه اینجا کمتر کسی به بکارت کار داره 

دانشجو مُعلم👩🏻‍🏫♥

ولی در تعجبم چرا تو ایران مادر طرف و حتی همسرش اونو میبره تا ازمایش بگیره و به اطمینان برسه که پاک ب ...

من رفتم ولی ن واسه اقبات پاک بودن یا نبودن 

من رفتم ک از نوع و مدل هایمن مطلع بشم 

خداروشکر ک رفتم چون پزشک خیلی چیزهارو برام توضیح داد 

من ک نمیفهمم چی میگی .ولی اگه براش مهم بود ی حرفی میزد.انقدر ک تو اطباعات نداری نمیدونی والا همسرت ب ...

میکم دخول در حد ۳.   ۴ سانت بوده و میگن بکارت ۱ تا ۲ سانت اول هست پس چرا خون ریزی انجام نشد