2777
2789
عنوان

بنظرتون ازدواج تو نوزده سالگی اشتباهه

| مشاهده متن کامل بحث + 136 بازدید | 34 پست
من خودم نمیتونم بپذیرم ازدواج کنم بهش فکر میکنم تن بدنم میلرزه

الان تو سنی هستی که باید به خودسازی فکر کنی بری دنبال تحصیلات و برای آینده شغلیت تصمیم بگیری. من همزمان درسمم خوندم انواع مسافرت و تفریح و خوشگذرونی و چمیدونم عشق و حالو کردم همسرم به شدت بامحبت و ازهر لحاظ عالیه

ولی از درون خودم همیشه یه چیزی کمه

یه حسرتایی تو دلمه که دیگه جبران نمیشه 

خیلی زوده تو این سن وارد دنیای بزرگسالی بشی و مسئولیت همسر و فرزند و سروکله زدن با خانواده شوهر بیفته گردنت

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اونا دیگ اگر کشور دیگه بودن ننه باباشون به عنوان مجرم دستگیر میشدن و مینداختن زندانکاری ک بقیه میکنن ...

بخدا دیوونه نیستم بچه بیارم که مشکل مریضی داشته باشم حداقل تا ۳۰ سالگی بچه نمیارم

بخدا دیوونه نیستم بچه بیارم که مشکل مریضی داشته باشم حداقل تا ۳۰ سالگی بچه نمیارم

ببین خیلی دست خودت نیست

اولا تو جایی ک تو داری میگی

قطعا اون اقا سر یه سال نشده بچه میخوادش تا به بقیه نشونش بده

و اینکه از ۱۹ سالگی تا ۳۰ سالگی

هر نوع جلوگیری داشته باشی سفت و سخت

امکان بارداری باز هست چون همشون خطا دارن

توی اونهمهههه رابطه

بلاخره سوتی داده میشه

یا یا یا یا

اقا باهات همکاری نمیکنه و وقتی حواست نیست سوتی رو میده