2777
2789
عنوان

شما بودین کادوی روز مادر میخریدین با این اخلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 42 پست
کاری نخواستم بکنه حداقل بی منت نکنه ادمو به شوهرم تولدش کادو ندادن با این که همیشه همه مناسبتا کادو ...

در حد ۵۰۰ خوبه به نظرم.ولی دیگه مناسبت بازی رو بذار کنار که این همه اعصاب خوردی و شرمندگی برات نداشته باشه .فقط روز مادر و پدر بهشون هدیه بده.بقیه موارد رو زنگ بزن و تبریک بگو

و اکنون در برابرت ایستاده ام تا بپرستمت ! ای خدایی که جز خود من نیستی ❤

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم درک میکنم،بی نهایت شرایط سختی داری، من همیشه پول میدم و برای هر دو خانواده هم یه اندازه میدیم، ...

محاله دیگه بیشتر بدم 

این چیزا گفتن نداره ولی پدرشوهرم یه کارگر سادس که هشتشون گرو نهشونه هر وقت دعوتشون میکنم کلی خرید میکنن میارن که دست خالی نیان ‌و هفته ای چند بار دعوت میکنن شام که ما نمیریم ولی خونه بابام بریم شوهرم باید شام بگیره یوقتایی 💔 با این که بابام نمایشگاه داره خیر سرم

محاله دیگه بیشتر بدم این چیزا گفتن نداره ولی پدرشوهرم یه کارگر سادس که هشتشون گرو نهشونه هر وقت دعوت ...

بعضی مادر زن وپدر زن ها به قول خودشون میخوان رو ندن به داماد ولی نمیدونن چقدر باعث سرافکندگی و ناراحتی دخترشون میشن .درواقع اینا علاقه ای به دخترشون ندارن وگرنه میدونن وقتی برای داماد کم نمیزارن دارن دخترشون روسفید میکنن

محاله دیگه بیشتر بدم این چیزا گفتن نداره ولی پدرشوهرم یه کارگر سادس که هشتشون گرو نهشونه هر وقت دعوت ...

كاش به هركس امدازه احترامي كه برامون ميزاره احترام بزاريم 

خانوادت هميشه متوقع و حق به جانبن 

ای بابا، درک میکنم عزیزم، تو فقط حواست باشه که قراره در کنار همسرت پیر بشی و باید هوای زندگیت رو داشته باشی

بعضی مادر زن وپدر زن ها به قول خودشون میخوان رو ندن به داماد ولی نمیدونن چقدر باعث سرافکندگی و ناراح ...

ربطي نداره ما ميگيم اينجور افراد بِكَنْ هستن همش ميخان درحالي كه يه بار جبران نميكنن و قدر نشناسن 

كاش به هركس امدازه احترامي كه برامون ميزاره احترام بزاريم خانوادت هميشه متوقع و حق به جانبن

تو این چیزا کم میزارن ولی خب شوهرم خیلی از بابام کمک میگیره مثلا سر خرید خونه یا ماشین قیمت مناسب براش پیدا میکنه 

سر اینا من دوسدارم جبران کنم ولی اذیت کنندس بی منت کردنشون

تو این چیزا کم میزارن ولی خب شوهرم خیلی از بابام کمک میگیره مثلا سر خرید خونه یا ماشین قیمت مناسب بر ...

خب پس بد توضيح دادي 

اونا انتظار دارن در قبال كمك هاي زيادي كه ميكنن همون اندازه جبران كني 

درست نيست فكرشون اما خب اشتباهم نميشه گفت هست

فقط یادت باشه اولویت همسر وفرزندان باشن .اینان که وقت سختی همراهان. من خودم باردارم ۳ماه ویار شدید داشتم مادرم یه خیابون باهام فاصله داره یه غذا واسم نیاورد که ناهار دوتا بچه هام گرسنه نمونن همیشه از بیرون میگرفتم ولی خودش انتظار داشت رفته بود عمل من بعدش برای غذا درست کنم ببرم منم گفتم من حوصله غذا پختن واسه خودمون رو ندارم چه برسه واسه شما همونطور که من این چند ماه بیرونی خوردم شما هم دو روز بیرونی بخورید .

خب پس بد توضيح دادي اونا انتظار دارن در قبال كمك هاي زيادي كه ميكنن همون اندازه جبران كني درست نيست ...

نه بابا حدود ۲۰۰ پول از شوهرم گرفتن چند ماهه خبریم نیست 

اخه تو کادو مگه میشه جبران کرد اینارو کلا عجیبن خودمم نمیدونم