2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بعضیا یطوری لباس میپوشن ک راحت میشه بفهمی طرف نرمال نیست😂منظورم پوشش و حجاب نیست کلا استایل

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

چه شكلي مثلا

مثلا استایل های گرانج نوجوونا

این مو سیخ سیخی هایی ک کلی پیرسینگ دارن

مسیحیان معتقدند ؛ مسلمانان و یهودیان اشتباه میکنند و یهودیان معتقدند ؛ مسیحیان و مسلمانان اشتباه میکنند و مسلمانان معتقدند ؛ مسیحیان و یهودیان اشتباه میکنند اما من معتقدم هر سه درست میگوند ... {جرج کارلین}

میشهمثلاً از کسی که وسط تابستون کاپشن میپوشه چه انتظاری میشه داشت؟

🤣🤣🤣🤣

یک سری بیماری سیستم عصبی مثل هیپرهیدروزیس باعث حس سرما در تن حتی در اوج گرما هستند.

پس لزوما کسی که تابستان کاپشن تن کنه دیوانه نیست!

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم. 

با دیدن طرز لباس پوشیدن کسی به سلیقه داشتن و بی سلیقه بودن طرف بیشتر میشه پی برد تا عقلش 

عقلانیت با طرز حرف زدن، حرکات ، شعور و احترامی که ازش میبنید مشهود میشه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         

اگه اطلاع داشته باشی کاپشن تابستونه هم داریم

#مدافع حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲