2777
2789

من ۱۰ سال با شوهرم اختلاف سنی داریم همش باهم بحث میکنیم دیگ ۱۸ نابود میکنن همدیگرو فکنم همون ماه اول طلاق بگیرن بهتره قبول نکنه 

تازه اگ دعواشونم بشه مرده میگه بخاطر پولم باهام ازدواج کرده اینجوری که بدتره چون راستم هس کسی از روی علاقه با مردی همسن پدرش ازدواج نمیکنه 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من موندم پس گلزار و شهاب حسینی و رضا رویگری و فلان و بهمان ها ..اینا چطوری با این اندازه اختلاف سنی ...

رضا رویگری ک ولش کرد. گلزار خدایی سنش بهش نمیاد 

باید این ازدواج ها بعد 5 سال ببینی دوام میارن یا نه

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 
دقت کردی تا توی ی تاپیک میکی با شوهرم رابژه م خوب نیست سیل درخواست ها روانه میشه😂 برام درخواست دوست ...

نه خداروشکر تا حالا کسی پی ویم نیومده آخه من سنمم به این کارا نمیخوره هم اینکه زیاد این سایت نمیام 

متولد ۶۰ چطور روش شد اومده خواستگاری بچه ۷۸

والا دهه ۶۰ازدواج نمیکنه بکنه هم می‌ره بچه میگیره آخه لامصب این همه دختر دهه ۶۰مجرد هست یا لااقل دهه هفتاد . نمی‌دونم چه مرگشونه

زندگی آهسته تر من خسته ام .کوله باره پاره ام را بسته ام .زخم پایم درد دارد صبر کن.تا کسی مرهم گذارد صبر کن
خاک تو سر اون مرد ک اومده خواستگاری یه بچه

مردا دنبال بچه ان که خودشون دستور بدن و فرمانروایی کنن و زنشون جوون باشه چشم دوستاشونو دربیارن بگن دیدی چی تور کردم فلان 

خواهر شوهرم ب خاطر اینکه شوهرش خارج زندگی میکنه حاضر شد با اختلاف 20 سال قبول کنه الان داره با ی پیر ...

چه بسا اصلا جدا شده باشن و به روی خودشون نیارن تو ایران. یکی از اشناهای ما هم خارج از ایران زندگی میکنن جدا شدن حتی مرده ازدواج مجدد کرده ولی اینجا خانواده خانمش کلا خبر ندارن اومدن ایران رفتن مهمونی خونه مادرزنش😅