2777
2789
عنوان

پماد برای حساسیت پوستی چی خوبه

52 بازدید | 7 پست

چند روزی هست دستم از یه نخود بزرگ تر پوست میشه و خارشم داره نمیدونم به چیزی حساسیت داشتم یا نکنه قارچه چی بزنم 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بیشتر شبیه حساسیت پوستی هست نخارونش چرب نگه دارش. مایع دستشویی نخوره به پوستت صابون روغن بادام یا گل ختمی بگیر از عطاری. ظرفها رو با دستکش بشور. پماد ویتامین آ د هم خوبه. کرم اوره ثمین هم خوبه اینا راهکارهای کلی برای اگزماست اگه دیدی بهتر نمیشه برو دکتر برات پماد دست‌ساز بده

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
بیشتر شبیه حساسیت پوستی هست نخارونش چرب نگه دارش. مایع دستشویی نخوره به پوستت صابون روغن بادام یا گل ...

روغن بادام شیرین؟ دارم تو خونه 

خدایا آنگونه زنده ام بدارکه نشکند دلی از زنده بودنم💚وآنگونه بمیرانم که به وجدنیاید کسی از نبودنم... 
روغن بادام شیرین؟ دارم تو خونه

روغن بادام شیرین هم خوبه برا اگزما.بزن به دستت. ولی منظورم صابونش بود شما که پوستت اینطوریه سعی کن همیشه از صابون استفاده کنی من خیلی شدی دو سال درگیر بودم الان دو سه ساله فقط صابون میزنم  به. دستام خداروشکر برنگشته ظرفم با دستکش می شورم. میوه ای چیزی میخوای دوست بگیری اونایی که آب میده حواست باشه به دستت نخوره بدترش می‌کنه من خودم با آب گوجه پوست گرفتن بادمجون و سیب زمینی هم حساسیت دارم الان که فعاله برات اینا رو هم مراعات کن که مزمن نشه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰