2777
2789
عنوان

خانما مشورت میخام لطفا بیاید

104 بازدید | 14 پست

مادرشوهرم چند روز پیش تماس گرفتن برای پسرشون پول قرض گرفتن گفتن ساعت ۲بعدازظهر یا نهایت شب پس میدم منم گفتم باشه خرجی خونمون بود!از اون روز ۵روز گذشته همش میگ امروز فردا البته وقتی می بینمش من اصلا زنگ نزدم بهش شوهرمم دعوا کرد گفت برادرم بد حساب هست چرا قبول کردی حالا ب مادرشوهرم زنگ بزنم یانه؟ اگ نده حتی پول نون هم نداریم

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهتره زنگ بزنی چاره ای نیس

امروز زنگ بزنم یا بزارم برای بعد؟بخدا گیر افتادم خیلی مبلغ کمی هم نیس ک بگم بیخیال من باید یک ماه اون پولو نگه دارم تا همسرم حقوق بگیره

اگه بچهاتون دیر حرف زدن راهکاری دارین بهم بگین پسرم ۴سالشه فقط جملات کوتاه میگه و بیشتر حرفای مارو تکرار میکنه دعا کنید براش

بگومنم خودم ندارم وگرنه زنگ نمی زدم

ساعت ۲ زنگ میزنم بهش ک وقت اداری هم تموم شده باشه نگه منتظرم تا ساعت ۲

واقعا چرا قبول کردی...نه مقدس رو بلد نیستی....هیچی رک بگو پول ندارم لطفا پول رو پس بدید....بگو رو حرفش رو زود پس میدی حساب کردی و پول خرجی بوده حالا هیچی نداری

کاربری مهرناز۳۵ سابق...زمستان سرد کلاغ غذا نداشت تا جوجه ها شو سیر کنه، گوشت بدن خودشو میکند و میداد به جوجه هاش تا سیر شوندزمستان تمام شد و کلاغ مرد!اما بچه هاش نجات پیدا کردند و گفتند:آخی خوب شد مرد، راحت شدیم از این غذای تکراری!این است واقعیت این روزگار ما... 
به نظرم زنگ بزن و شرایطتون رو توضیح بده

باشه 

امروز زنگ بزنم یا بزارم برای بعد؟بخدا گیر افتادم خیلی مبلغ کمی هم نیس ک بگم بیخیال من باید یک ماه او ...

امروز زنگ بزن تا از خودشون بفهمن 

عسلی تر از 🍯چشمات 👀قند لباته🍬👄😇    پسرمو میگم👼 😅😅           

واقعا چرا قبول کردی...نه مقدس رو بلد نیستی....هیچی رک بگو پول ندارم لطفا پول رو پس بدید....بگو رو حر ...

اخه پیر زن زنگ زد روم نشد بگم ندارم بهش گفتمم باید قرض بدم به خواهرم حالا اون قرض خواهرم رو از خرجی خونه دادم از این طرف هیچی ندارم فقط ۵تومن تو کارتم هست ک ۸۶۰۰تا پایان ماه اینده باید قسط بدم 

برو بشین خونشون بگو پول قرض دادم به شما خرجی ندارم اومدم اینجا

وای نمیشه که اونجا خونشون شلوغ بعدم من باید قسط بدم نگران اینم وگرنه مواد غذایی همه چی گرفتمه فقط میوه و خوراکی های بچها و این جور خرج ها رو باید مدیریت کنم