2777
2789

پسرم مهد میره چه شب زود بخوابه چه دیر 

صبحا به زور و التماس حتی دروغ گفتن بیدارش میکنم

امروزم انقد دیر بیدار شد دیگه کلا نبردمش 

الان هیچی مدرسه بره من چیکار کنم هررررروز باید این داستانو داشته باشیم😱😱😭

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

منم همینطور شب قبلش ببین ذوق چی رو داره مثلا خوراکی که‌میخواد ببره یا وسیله یا کاردستی و..صبح بهش بگو مگه نمیخوای فلان چیز رو بذاری تو کیفت ببری نشون معلم ودوستات بدی من با همین روش لامپ مغزشو روشن میکنم

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
منم پسرم کلاس اولهکلی باید نازشو بکشم تا بیدار بشهفرقی هم نداره چه زود بخوابه چه دیر کلا روزهایی که ...

پسر من ناز نمیکنه خوابش میاد خییلی خوابالوه خیلی 

باید شب حتما زود بخوابه ، حداکثر ۹ شب دیگه خواب باشه و هر شب هم برنامش منظم باشه که سر یه ساعت خاص بخوابه تا بدنش عادت کنه به تایم خوابش ، یکی دو هفته زود بخوابه و زود بیدار بشه انقدر عادت میکنه که حتی روز تعطیل هم کله سحر بالای سرته ولی یه شب ۸ بخوابه ، یه شب ۱۰ ، یه شب ۱۲ فایده نداره 

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
پسر من ناز نمیکنه خوابش میاد خییلی خوابالوه خیلی

آره دیگه دارن ناز میکنن

حالا بخایم بریم مسافرت خودش ۳صبح بیدار میشه میره دستشویی و لباس پوشیده و آماده میشینه تو هال..

امروز اینقدر اذیت کرد یادن رفت زیر یونی فرمش که بلوز دیگه بپوشم، همش نگرانم سردش نشه تو کلاس....

از بس که صبحها نق میزنه...

منم همینطور شب قبلش ببین ذوق چی رو داره مثلا خوراکی که‌میخواد ببره یا وسیله یا کاردستی و..صبح بهش بگ ...

اینم امتحان کردم بخدا فقط یکی دو روز جواب میده

باید شب حتما زود بخوابه ، حداکثر ۹ شب دیگه خواب باشه و هر شب هم برنامش منظم باشه که سر یه ساعت خاص ب ...

اره قبول دارم متاسفانه آخر هفته بیدار نمیشه منم میگم ولش کن بخوابه بعد شبش دیر میخوابه و دوباره بد عادت میشه🤕

باید شب حتما زود بخوابه ، حداکثر ۹ شب دیگه خواب باشه و هر شب هم برنامش منظم باشه که سر یه ساعت خاص ب ...

حالا پنجشنبه جمعه رو میتونم یه کاریش کنم ولی مهمونو چیکار کنیم میان دیر میرن 

آره دیگه دارن ناز میکننحالا بخایم بریم مسافرت خودش ۳صبح بیدار میشه میره دستشویی و لباس پوشیده و آماد ...

وای دقیقا پسر منه انقد صبحا نق میزنه میگم چ غلطی کردم اصلا گزاشتمش مهد😂 باز میگم خب سال بعدم باید بره پیش 

حالا ی روز باباش خونه باشه از ذوق زود بیدار میشه

وای دقیقا پسر منه انقد صبحا نق میزنه میگم چ غلطی کردم اصلا گزاشتمش مهد😂 باز میگم خب سال بعدم باید ب ...

خوبه حالا به ذوق باباش بیدار میشه.

حالا پسر منو، هردوتامون از ساعت ۷باید ماساژ بدیم و نازش کنیم تا بیدار بشه.

الان یک هفته س میگه من تا هال بغلش کنم

ماشالله بزرگ شده سنگین شده با بدبختی بغلش میکنم 

حالا از مدرسه تعطیل که میشه شاد و شنگوله 

نازشون واسه ماست