2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اوف کی نسل ها شما تموم میشه بااین افکار همش ب فکر پول و گرونی هستین

خب عزیزم انکار ناپذیره متاسفانه واقعیته 

خیلیا از پسش برنمیان

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خونه مادرت اینا نمیرید

ده ساعت راهه 

شوهرمم نیست ،شیفته اون شب

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار ودسته اوباش کوفه هشتگ میزدن: نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله🙌(نحوه شهادت شهید آرمان و شهید عجمیان، تا مغز استخوانم را سوزاند😓)
خب عزیزم انکار ناپذیره متاسفانه واقعیته خیلیا از پسش برنمیان

حتما قرار نیست اجیل باشه حتما قرار نیست ب تعداد نفرات هندونه و انار باشه 

ادم یه شب شام درست نمیکنه تو خونه اش بخوره؟؟

حالا یه هندونه و اناربم میزاره کنارش

ماکه باکسی رفت وامد نداریم کلا ...بخاطر دخترم که همش میگه کی یلدا میشع فلان چیزو بزاریم و...اگه بشه یه چندتا تنقلات واینامیگیرم.کلا امسال یکم دست وبالم تنگه انشالله خداروزی برسونه به من وهمه اونایی که گرفتارن شرمنده نشیم

اگه اینستا دارید لطفا پیج فروش عروسک خارجی منو دنبال کنید ...@aroosakhaaa

ما که هرسال میریم خونه مادرشوهرم..اما امسال که دعوامون شد..البته مادرشوهرم گفت باید بیای واینا..ولی شوهرم میگه نمیریم..خونه پدربزرگمم دعوتیم...نمیدونم دیگه چه جوری بشه وکجا بریم..دعا کنید خونه مادرشوهرم نرم...الان خواهرشوهرام میخوان بی محلی کنن...

برادرم ...موهامم اشفتس ....اخه میخواستم واس عروسی هزینه کنم...بله برون معمولا بزرگتران و ساده ولی ای ...

مبارکه

خب شنیون نکن بگو فقط سشوار بکشه و وزگیر تافت بزنه تلی چیزی بزن تا اخر مراسم شلخته نباشی 

من شب یلدا تولدمه 

اولین سالی هم که ازدواج کردم 

هر سال خونه بابام جشن می‌گرفتیم 

امسال شانس من بابام عمل داره و مامان و بابام خونه نیستن 

خیلی ناراحتم ، آن شااللع که سلامت باشه دوست داشتم امسال هم پیششون باشم و دور هم باشیم