2777
2789
عنوان

خواستگاری که پدرمادرش خیلی خوبن ولی خودش

| مشاهده متن کامل بحث + 212 بازدید | 21 پست

منم چنین اشتباهی کردم ک ازدواج کنم تغییرمیکنه

تغییرش میدم

امید واهییی نداشته باش لطفا. بچه سه ساله رو نمیتونی کنترل کنی یوقتا

اونوقت ی مردی ک شخصیتش ساخته شده رو؟

اگه میتونی قبول کنی کناراین ادم باشی و روانی ک خورد میکنه برات مهم نباشه و عصبی شدنه هر لحظه ات از دستش بازم برات مهم نباشه،، ازدواج کن👌🤣🤣

تازه خستگی و بیحوصلگی ها و اعصاب خوردیای روزانه هم بذار کنارش

لااااااایک ننننکنییید لدفن  

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نه عزیزم کسی که چندین سال با یسری اخلاق خاص زندگی کرده وبزرگ شده هیچ کس نمیتونه تغییرش بده مگه خودش ...

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

فقط خود پسر و اخلاقش که مهمه بقیه افراد مهمانن

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍

فقط اين نكته رو بگم كه بعد عروسي ، پدر مادرش هم ميرن روي مخترو حساب اونا جواب بله ندههمه اولش خوبناي ...

وقتی زدی لایکم کن