2777
2789
عنوان

تولدت مبارک رفیقم💗🎂

| مشاهده متن کامل بحث + 1098 بازدید | 265 پست
باید هفت هفته بره تازه دختر منو ازمایش هم نشون نداد،😆😆😆😆

تو کلا بارداری هات عجیب غریبه

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم من دو تا بچه امم لکه بینی داشتم نترس انشاءالله چیزی نمیشه

نه لکه بینیم بیشتر شده خودشم ببخش عزیزم. خون کثیفه دردم دارم گفتم صبر کنم بلکه کامل پری شم  اگه نشم تیرم دکتر شما دارویی چیزی استفاده کردین واس بارداریه پوچ چیکار باید کرد من الان از خارج رحمی میترسم ۱۸ سونو دادم الان سه روزه لک دارم بنظرت از ۱۸ ببعد که چیزی دیده نشد  بعدش چیزی باشه تو رحمو لوله هام  تو رو خدا ببخش اینقدر سوال میپرسماعزیزم  

اکیپ سوگلی های سایت#

اره والا😆😆😆

هییی دختر

راست میگن این چند روز اینده رو میخوان سرتا سری تعطیل کنن

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

نه لکه بینیم بیشتر شده خودشم ببخش عزیزم. خون کثیفه دردم دارم گفتم صبر کنم بلکه کامل پری شم اگه نشم ...

پشمک خودیه دختر منو انه سرش رو میخوریم🤣راحت باش

نگوووو عمم نازه بگو عمه شوهرت زنه قوقول خان 🤗😁

قوقولی و......

بیشرف

عه باشه

نمیدونم😐

من امروز شوهرم ازبیرون اومد بی ابرو و مژه شده بود اینقد خاک روشون بود😐😐😂😂واسه الودگی تعطیل کردنه