2777
2789
۱۶۰‌قد ۵۰وزن نمیدونم چطور وزنمو اضافه کنم کمبود اشتها دارممممم😮‍💨😓😓😓

و منی ک با قد ۱۶۸ ۴۸ کیلوام 

۵ ماهه حاملم🫤😂

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

18774🥴🥴🥴

قدت ۱۸۷ هست؟؟؟ماشالله 

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

۱۵٠

۶۲

خانم ها و آقایون مذهبی غیر مذهبی یه حرفی باهاتون دارم : وقتی به طبیعت می ریم زباله نریزیم . حالا بعضیا مثلا می خوان بهتر بشه کل زباله هاشون جمع می کنن تو نایلون یا پوشک بچه رو می ذارن تو کیسه نایلونی تو طبیعت رها می کنن . خوب تو دل طبیعت اجنه که نمیان اونا رو جمع کنن . چرا میندازی ؟ خوب همون کیسه رو بذار تو ماشینت تو شهر بنداز سطل آشغال . یعنی واقعا فهمیدن این موضوع اینقدر سخته که با اینکارمون گند می زنیم به طبیعت؟ نفر بعدی بیاد زباله های مارو ببینه مگس و حشرات دورشو ببینه؟ ما از زباله ای که خودمون تولید کردیم یا پوشکی که بچه ی خودمون پی پی کرده چندشمون میشه  نمی ذاریم تو ماشینمون. بعد گندیده ی اونا رو مردم ببینن خدارو خوش میاد ؟ چرا از ماشینتون زباله بیرون پرت می کنین؟ زباله ی خودتونو تو ماشین تحمل نمی کنین بعد زباله ی شما رو مردم تو جاده تحمل کنن؟ چرا اینقدر بی فرهنگی ؟ چرا اینقدر بی فکری . یه ذره به خودتون بیایید . آدم دو ساعت میره طبیعت حال و هوا عوض کنه فلان میشه به اعصابش برمی گرده . اگه یه درصد به اون دنیا و حق الناس اعتقاد دارین بفهمید اینا حق الناسه . اینا آزار آدماست .اگه هم اعتقاد ندارین به خاطر وجدان به خاطر فرهنگ چه می دونم به خاطر ایران اینکارو نکنین . 
و منی ک با قد ۱۶۸ ۴۸ کیلوام ۵ ماهه حاملم🫤😂

🥺🥺🥺اخیییییی  دخمله؟‌

من دوستم هم بعد ازدواجش لاغررررتر شد 

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

قدم ۱۸۱ 😎😎😎 خدایی قد بلند نعمته😅😅🥰

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

🥺🥺🥺اخیییییی دخمله؟‌من دوستم هم بعد ازدواجش لاغررررتر شد

نه پسره😅

من از خونه پدرم لاغر بودم ۴۳ کیلو بودم 

زمین را گرشوی مالک طمع برآسمان داری......به وقت مردن همی بینی نه این داری نه آن داری🙂
نه پسره😅من از خونه پدرم لاغر بودم ۴۳ کیلو بودم

اخییی 🙂‍↕️🙂‍↕️🌝آقای کوچولو داری تو شکمت 

وزنت کمه ،دکتر رفتی؟

((« برام فیلم بازی نکن،من خودم کارگردانم 😎😎😎📽️»))         جزو اکیپ:#دختر خاله های نی نی یار      توجه👽توجه، اگر اهل صبـــر نیستی،نگو برام نقاشی بکش🤣🤣🤣🤣❤️🩵❤️

اخییی 🙂‍↕️🙂‍↕️🌝آقای کوچولو داری تو شکمت وزنت کمه ،دکتر رفتی؟

نه دکتر نرفتم ولی هر کوفت و زهر ماری بگی خوردم😂

آخه چکاپ اینا شدم هیچ مشکلی ندارم دکتر تغذیه هم برنامه غذایی خیلی سختی میده آبجیم رفته بود

صد درصد سخته نمدونم عقلم کجا بود البته چهار ده سالم بود موقع ازدواج فقط قصدم این بود از اون جهنم فرا ...

🤦‍♀️ببخشید میپرسم الان چند سالتونه

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ