2777
2789
واقعا . اخه دیگه قد رو که صب تا شب تو کوچه خیابون میبینیم . اینو چرا 😑 نمیگم بلند نیس کسی . ولی خیل ...

مارم یکی داشتیم طفلی ۱۶۹ بود میگفتن خدیج غول🙈 وای خدایا توبه🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تازه تجربه ثابت کرده اکثرا شوهراشون دکتر مهندسن 

یا خودشون دانشجوی پزشکی ک رل پزشک دارن

فقط تاپیک خیانتو شوهر هولو کیا میزنن انگار فضایی ها

کائنات در جهت خوشبختی من پیش میره آمین🤍💫                          💚  ۱۴۰۴/۴/۴ 💚       
تازه تجربه ثابت کرده اکثرا شوهراشون دکتر مهندسن یا خودشون دانشجوی پزشکی ک رل پزشک دارنفقط تاپیک خیان ...

😐الان که نصف ادمایی که گفتن کوتاه بودن 

انگیزه باشه ناممکنی نیست 🌱🕊                                     شاعر میگه چه فایده داره صورته زیبا وقتی باشه ذاتش مشنگ                                                                          
😂همدردیم خواستم ببینم تا کجای شوهرتی

گلی میشه همه تاپیکامو گزارش بزنی ؟ زیاد نیستن ۸ تا هستن لطفا تورو خدا همشونو بزن پاک شن😭😭 التماست میکنم خدا هرچی میخوای بهت بده.

وقتی زدی لایکم کن

میخوام از سایت برم نمیخوام بمونن لطفا لطفا🥲😭

ارتودوکس☦💒💞                  سینگل و متعهد 💍    متعهد به اهدافم🤍  متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸   بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤        ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐      💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞   🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍