2777
2789
عنوان

لطفا مراقب حسود ها و عقده ای های این سایت باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 889 بازدید | 108 پست
دقیقا حرفتون کاملا درسته ولی اونی ک مثلا اومده گفته شوهرم مثلا امروز بعد 4 سال زندگی مشترک بوسیدم یا ...

اونارو ولشون کن بابا ، بعضیا فقط میان که یه نظری حتماً بدن 😅مجازیه دیگه 

💚خدایا شکر بابت نعمت هایت💚 

عزیزم اگر کسی میره رستوران یا لباس گرون قیمتی میخره لزومی نداره داخل سایت عنوان کنه ک انرژی منفی جذب خودش کنه

❌درخواست دوستی ممنوع❌ غیرت خیلی خوبه ولی تا زمانی که کورت نکنه،روشنفکری هم خوبه تا زمانی که بی ناموست نکنه 👌دوستای قشنگم هرسوالی راجع به کاهش وزن داشتید ازم بپرسید خوشحال میشم راهنمایی تون کنم😍ن مربی ام نه دکتر تغذیه ،ولی  بخاطر کاهش وزن ۵۵ کیلوییم(ک با کالری شماری و ورزش بود) تجربه  زیادی در این زمینه دارم  💪😍

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

متاسفم براشون 😔🤌

منم🥺 

خونه ی ما دورِ دوره ، پشت کوه‌های صبوره پشت دَشتای طلایی پشت صحراهای خالی خونه ی ماست اونورِ آب  اونورِ موجهای بی تاب پشت جنگلای سروه توی رویاست،توی یه خواب،پشت اقیانوسِ آبی پشت باغای گلابی اونور باغای انگور پشت کندوهای زنبور خونه ما پشت ابرهاست اونور دلتنگیِ ماست تهِ جاده های خیسه پشت بارون پشت دریاست💖💖💖💖💖💖💖بودنت هنوز مثل بارونه تازه و خنک و ناز و آرومه حتی الان از پشت این دیوار که ساختن تا دوستت نداشته باشم اَتل و متل بهار بیرونه مرغابی تو باغش میخونه باغ من سرده همه ی گلاش پژمرده دونه دونه بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه...بارون بارونه دلم تنگه پرتقال من گلپر سبزه قلب زار من منو ببخش از برای تو هرچی که بخوای میارم اَتل و متل نازنین دل زندگی خوب و مهربونه عطر و بوش همین غم و شادیه کوچیک و بزرگمونه.💖

به نظرم خوبه ادم خوشبختی هاش و خوشی هاشو به همه نگه 

هم احتمال چشم زخم هست هم حسادت 

البته بعضیام هستن که واقعا دروغ میگن در مورد زندگیشون و با دروغ خودشونو خیلی خوشبخت و موفق نشون میدن که وجود کاربرای شجاعی که دست اینارو رو کنن لازمه

دقیقا حرفتون کاملا درسته ولی اونی ک مثلا اومده گفته شوهرم مثلا امروز بعد 4 سال زندگی مشترک بوسیدم یا ...

دقیقا همینه و از ی جمله ۹۰درصد کاربرا بدم میاد اینه ک طرف ی مشکلی داره برای اولین بار تاپیک زده همه میریزن سرش ک اره تاریخ عضویتت واسه ی ساعت پیشه. تاپیک فیکه.واسه پربازدیدی اینجایی خب باباجان بالاخره هرچیزی اولینی داره دیگه نمیشه عضومیشه ی ماه بمونه بعد مشکلشو مطرح کنه ک ب این چیزاگیرندن.

یکی ازدوستام ک باهم رفت امد خانوادگی داریم ی شب ازمادرشوهرش کتک خورده بودجلو چشم خودم بدبخت با سروصورت کبودو بدن داغون تاپیک زدیم براش همه وهمه ۹۹درصد گفتن فیکه باباجان بخداایناحق الناسه چندتا بچه مدرسه ای ریختن اینجا ی چی یادگرفتن فیکه پربازدیده خب توازکجامیدونی طرف چ مرگشه ک تاپیک زده

فقط 4 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  
عزیزم اگر کسی میره رستوران یا لباس گرون قیمتی میخره لزومی نداره داخل سایت عنوان کنه ک انرژی منفی جذب ...

عزیزم طرف خواسته حالا ب هر دلیلی به اشتراک بزاره دلیلی نداره اینجوری بگن

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

یعنی واقعاآدم یه آدمایی اینجامیبینه شاخ درمیاره تاپیک میزنه هزارتاتوهین میکنن

چیی بگم والا

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

عزیزم باور کن هیچ ربطی نداره الان همه خانواده ها و قشر ها ماهی 2 بار رستوران میرن ماهی حداقل یه لباس ...

🤣🤣🤣کی گفته آخههه والاماچن ماه رستوران نرفتیم بعدفوقش ۶ماه یبارلباس میخریم 

اونی ک بیشترنمایش میده کمتردیده طرف میره رستوران میاداینجا عکس میزاره لباس میخره میادمیزاره ... ...

آفرین دقیقا،اونی که بیشتر نمایش میده یا کمتر دیده یا تازه به دوران رسیده🚶وگرنه همه رستوران میرن همه خرید میکنن همه مسافرت میرن خیلیا زندگی خوب دارن شوهر خوب دارن و...

وقسمت جالب ماجرا اینه که یه عده فک میکنن اگه نمایش ندی یعنی بدبختی وزندگیت برهوته😁

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اینجا بحث خونه بود و اینکه چند متره یکی نوشت x متر متراژ دقیقش به یادم نیست 

چند روز گذشت و تو یه تاپیک جنجالی یه عقده ای که خودش بارها کفته بود محرومیت زیادی کشیده و میکشه از سر دشمنیش ریپلایش زد و گفت خدا ازت میگیره انقدر نناز به خونت حالا بنده خدا فقط تو اون تاپیک یه پست گذاشته بود دیگه رویت نشد جایی چیزی بگه 

مثل همیشه رو سیاهی موند به ذغال💪 نان حلال بر سر هیچ سفره ای بیات نمیشود       #نان _حلال

منم خبر کن قابلمه بیارم😅😅😅😅

قبوله