2777
2789
عنوان

بنظرتون برم جلو بشینم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1397 بازدید | 103 پست
یه سوال دارم طبق کیش شما بودن دونفرنامحرم درکنارهم خوب نیست ونفرسوم شیطانه حالا تکلیف چیه که استاتر ...

در وهله ی اول بهتر بود قبول نمی‌کرد دلیلشم میگفت بلاخره هرکس اعتقادی داره ولی حالا به هر دلیلی قبول کرده و میخواد بره تکلیف اینکه بره عقب بشینه بازم خودش هرجور میخواد ولی راه درستش اینه 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
از شوهرم پرسیدم گفت بعدناهار میاد دنبالم زنش باهاشه

چه بهتر ☺️

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما نظر سختگیرانه میدی والا خدا هم از فتواهای شما در عجبه

نه گلم من کیم که بخام فتوا بدم داستان دختران حضرت شعیب و حضرت موسی رو بخون حتی موسی جلوتر از دخترا میرفت چراهاشم مفصل هست ایه میفرماید دختران شعیب با نهایت حیا با موسی حرف میزدن .

مشت نمونه خروار اره خدا محرم و نامحرم خیلی سخت گرفته😊

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
نمیدونم والا برا من ک برادر شوهر با برادر خودم فرقی نداشت جلوشون با تاپ و شلوارک بودن کنارشون میشستم ...

تو راس میگی  واقعا متوجهم اصلا نیت بد نداشتی نه تو نه اونا ،ولی قبول داری کاملا کارات مخالف با امر خدا بوده دیگه ،نه دیگه اگه مسلمونی ،مسلمون بودن قانوناشو خدا تعیین می‌کنه نه خودت اگه نیستی هم هر طور مایلید ولی بهت یه چیزی میگم خواهش میکنم انقدر خوبین بخاطر ۲روز زندگی دنیا نسوزونین اخرتتونو هیچ کی جز خدا انقدر عاشق شما نیست  و همون که آنقدر عاشقته و تنهات نمی‌ذاره خواسته یه سری چیزا رو ازت،نه برای خودش برای خودت ولی گفته اگه مخالفت کنی عذابت میکنم مواظب دل پاکت باش بخاطر کارایی که ارزش ندارن وارد جنگ با خدا نشی همین

نه دگه خلوته توجاده خیلی ازمسیراجاده خلوته واصلاشلوغ فکرکن من توجاده میرم اونم بااین ماشیناشیشه دود ...

مخوف شد 😂😂 خب اگه فکر میکنه اینطوریه نره ... 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
مخوف شد 😂😂 خب اگه فکر میکنه اینطوریه نره ...

ایشون همچین فکری نمیکنه گلم  به برادرهمسرش اعتماددارن 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 

وای من به جات اعصابم خورد شد چون واقعا نمی‌دونم باید چی کار کرد. خودم بودم از شوهرم می‌پرسیدم. البته اصلا فکر نکنم شوهرم می‌داشت همچین شرایطی پیش بیاد که با برادرش برم جایی!

ایشون همچین فکری نمیکنه گلم به برادرهمسرش اعتماددارن

خداییش به این حرف بخندم یا گریه کنم😊 اعتماد!!!!!

عزیز دلم خداوند خودش مردا رو افریده خودشم صراحتا اعلام میکنه قلب مرد نسبت به زن نامحرم مریضه برا اینکه مرض نگیریم باید ازشون دوری کنیم.

نقض حکم الهی به خودمون و جامعه آسیب میزنه الکی توجیه کردنه 

خداییش به این حرف بخندم یا گریه کنم😊 اعتماد!!!!!عزیز دلم خداوند خودش مردا رو افریده خودشم صراحتا اع ...

باشماموافق نیستم  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
تو راس میگی واقعا متوجهم اصلا نیت بد نداشتی نه تو نه اونا ،ولی قبول داری کاملا کارات مخالف با امر خ ...

اهنگ و غیبت هم حرامه 

پس کل اسلام رو درس رعایت کن 

تو تاپیکهات مشخصه شماام همچین اهل این نیستی ب حرف خدا گوش بدی