2777
2789
عنوان

بنظرتون برم جلو بشینم یانه

| مشاهده متن کامل بحث + 1448 بازدید | 106 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بسه چقدر عقب و جلو میکنید. عزیزم هر کدوم راحتری انجام بده. مدیونید اگر بخاید فکر کنید رو منظور گفتم. ...

🙄😐

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

من از همون اول به گوشم خورد که خانواده ی شوهرم‌ناراحت میشن اگه عقب بشینی 

برای همین جلو میشینم

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  

همونطور که کامنت ها رو میبینی عقاید وفرهنگ ها متفاوته شما طبق اصول خودتون عمل کن نگاه به خانواده خودت کن

اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ
وا معلومه باید جلو بشینی اونم برادرته دیگ فرقی نداره

به برادرت میتونی بگی موهامو بزاق به اونم میشه گفت...واقعا که میخوای مرز نامحرم و محرم رو که خدایی که عاشق بنده عاشه و جز خوبی براشون نخواسته و نمی‌خواد  با این جملت محوش کنی...من کاری با این مسأله استارتر ندارم ولی حرف شما بعنوان یه مسلمون اصلا قابل درک نیست

من فکر می کنم این دغدغه فقط توی ایران وجود داره و آنهایی که به محرم نامحرم ربطش میدن برام خیلی جالبه ...

اره جلوبشینی نامحرمه عقب بشینی مشکل حل میشه اگرنامحرمه پس رفتن باهاش تاشهردگه هم اشتباهه نامحرمه  

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید 
به برادرت میتونی بگی موهامو بزاق به اونم میشه گفت...واقعا که میخوای مرز نامحرم و محرم رو که خدایی که ...

ذهنت داغونه 

گوز چ ربط داره ب شقیقه 

بره جلو بشینه گناهه ؟؟؟؟؟ 

پس تو تاکسی نشستن زن ب صندلی جلو رو اعلام کنن حرامه 

وقتی اطلاعاتتون غلطه سکوت کنید الکی فتوا ندین 

وا بچها بین راننده اسنپ با کسی که اشناس فرقی نیس؟

اشنا نامحرم باشه نه باید حریم رعایت بشه.خیلی ساده است 

اصلا بحث اشنا غریبه نیست بحث نامحرمه 

که متاسفانه برا یه عده اصلا مهم نیست و بعد مییان تاپیک میزنن که ال شو و بل شد ای داد بیداد 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده   
اره جلوبشینی نامحرمه عقب بشینی مشکل حل میشه اگرنامحرمه پس رفتن باهاش تاشهردگه هم اشتباهه نامحرمه

من سوار تاکسی هم میشم بیشتر مواقع جلو می‌شینم تا حالا به محرم  نامحرم بودن فکر نکرده بودم!!!

اشنا نامحرم باشه نه باید حریم رعایت بشه.خیلی ساده است اصلا بحث اشنا غریبه نیست بحث نامحرمه که متاسفا ...

ممگ قراره رو پاش بشینیم😂😂😂😂😂

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم 👀💕، ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش :) 🦋☄ 

احیانا شما بغلش قراره بشینی که نامحرم بودنش مشکل سازه؟ صندلی هر کس جداست و به نظرم بی احترامی به برا ...

عزیز نظر شما و عرف های من درآوردی مهم نیست نظر اسلام برای زندگی لهتر دوری بیش از پیش از نامخرمه اتفاقا هر چه آشناتر سختتر 

طبیعت گرد هستم⛰🌳🌲بدون ریختن زباله، بدون تخریب، بدون سر و صدا، بدون آسیب به حیوانات، بدون کشف حجاب، بدون هنجارشکنی   بی حجابی حقوق زن نیست! اضافه حقوق مرده