2777
2789

برادر من تو سنجش گفتن یکم حواس پرتی داره به خاطر همین فرستادنش استسنائی 

ولی بردیمش دکتر دکتر گفت بچه تون مشکلی نداره باید میرفتیم آموزش و پرورش 

بچه تون فقط بازیگوشه همین 

خلاصه دیگه دیر شده بود ما برده بودیمش استسنائی 

الان مشکلمون اینکه معلمش تقریبا هفته ای ۲ یا ۳ بار نمیاد 

بار ها شده مامانم تا دم در مدرسه رفته بعد گقت معلم نیومده 

یا یه بار کلا یک هفته رفت مسافرت و نبودش 

وقتی هم که هست درسشون نمیده 

فقط یه سرمشق میزنه و میگه برو خونه انجام بده مامانم هم پیششه میگه معلمه فقط سرش تو گوشیه 

درس هم نمیده 

الان به نظرتون ما چیکار باید بکنیم 

سال اول خدمتش هم هست 

احساس میکنم از اینایی که با پارتی اومده معلم شده 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

کلا از شنبه تا چهارشنبه ۵ روزه این معلم ۳ روزش هم نمیاد؟! خوش به حالش هتله😄استثنایی هم درسته.

اره 

یه بار هم کل هفته رو نیومد 

ما مدرسه میرفتیم معلم میمرد هم میومد 

معلم مرخصی نداره ،

مگر در شرایط خاص که با اجازه اداره و مدیر مدرسه هست.

در کل اینقدر کار زیاد هست فرصت مرخصی نمیشه

یا زهرا .....صلی الله علیک یا فاطمه الزهرا(س) .... اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُک........ ای که روزی دو عالم همه از چادر توست ... مهرت اجازه داد که مادر بخوانمت.دلی شکسته تر از من، در آن زمانه نبوددر این زمان دل فرزند من شکسته تر است . اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج