2777
2789

[QUOTE=364237292]شما خیلی بیجا میکنید وقتی هیچ سواد پزشکی ندارید ، برای مردم نسخه تجویز میکنید… [/QUOTEشما ادبیاتتو درست کن منظورم این بود وقتی قندبالای دارو گیاهی مصرف نکن نمیاد پایین انسولین میدن یا متفورمین مگر داروش غیر این،شما نمی خواد منو توبیخ کنی به خودش می گفتی متوجه میشد لازم نبود که به من توهین کنی کاش اگر تحصیلات عالیه داشتی رویه تربیت وفرهنگتم کار می شد 

مرسی از دلسوزیتون فقط چاق نمیشم اگه انسولین بزنم؟؟؟

خانوم عزیز ، اگه چاق شدید برید خداروشکر کنید که یعنی دارید به درمان پاسخ میدید… من نمیدونم این چاق یا لاغری انقدر واستون مهمه که حاضرید در بهترین حالت به خاطرش پا یا چشمتون رو از دست بدید؟ 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خانوم عزیز ، اگه چاق شدید برید خداروشکر کنید که یعنی دارید به درمان پاسخ میدید… من نمیدونم این چاق ی ...

متاسفانه نگاه جامعه ست و اینکه خیلی مسخره شدم سر چاقی 

ولی واقعا رژیم رو رعایت میکردم و وزن کم میکردم 

وقتی نون و برنج به حداقل برسه برنج هفته ای یک بار نون به اندازه یک کف دست بیشتر بادام خورده بشه و اینا خب آدم وزن کم میکنه دیگه 

من وقتایی که توی بارداری بودم و انسولین میزدم قندم که کنترل نمیشد وزنمم خیلی میرفت بالا تا ۱۰۵ کیلو هم رفتم 

متاسفانه نگاه جامعه ست و اینکه خیلی مسخره شدم سر چاقی ولی واقعا رژیم رو رعایت میکردم و وزن کم میکردم ...

نگران نباشید…

با پزشکتون صحبت کنید برای درمان چاقیتون هم میفرسته شما رو پیش متخصص تغذیه و هم دارو هایی میده که به کاهش وزنتون کمک کنه و در نهایت هم اگه خیلی دید وزنتون بالاست و برای کنترل قندتون واجبه ، درنهایت شما رو میفرسته برای جراحی باریاتربک چاقی…

اما چیزی که خیلی در حال حاضر مهمه ، قند شماست که واقعا بالاست و باید هرچه سریعتر برای درمانش اقدام کنید… واقعا هر روز رو که از دست میدید ، بیشتر داره به بدنتون آسیب وارد میشه پس هرچه سریعتر اقدام کنید بهتره…

موفق باشید

متاسفانه نگاه جامعه ست و اینکه خیلی مسخره شدم سر چاقی ولی واقعا رژیم رو رعایت میکردم و وزن کم میکردم ...

و اینکه این وزن کم کردن شما ، اون هم ۳۷ کیلو ، بیشترین دلیلش دیابت کنترل نشدتون هست… خیلی به رژیمتون مربوط نمیشه…