2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

یکم پول جمع کن تا ماه بعد 

تا بخری هم لباس گرم از زیر تنش کن حتما

قشنگای مامان من هرکاری میکنم برای آینده شماست🤍 شما فقط یبار زندگی میکنید دلم میخواد شاد و سرزنده باشید. هر تصمیمی بگیرید و هرجوری باشید مامان عاشقانه دوستون داره❤️ برای دخترای قشنگم هلن و هانا❤️❤️❤️
ندارم باید از کسی قرض کنم

کدوم شهری؟ 

اینجا ی مغازه هست کاپشن ارزون داره

امامزاده حسن هم من قیمت گرفتم 700تومنی داشت

میتونی بری از اونا بخری از سوئیشرت بهتره

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴
چخبرهقیمت پایین ترم هست

دورت بگردم حالا هزارتومان خودمم خریدم ۷۵۰تومن به اسم کاپشن هم خریدم اما بدرد الان میخوره وقتی بارون نیاد به کار زمستون و دمای منفی و برف نمیخوره تو 1500اینا تا دوتومن یه خوب میشه خرید

بابا جون تا لحظه مرگ آخرین باری که دستای نحیفتو تو دستم گرفتم و رگای کبودتو نوازش کردم یادم نمیره گاهی چه زود دیر می شود😔اگر دوست داشتید برای شادی روح پدرم فاتحه بفرستید😔🙏 من آن گلبرگ مغرورم که میمیرد ز بی آبی ولی با خفت و خاری پی شبنم نمی گردم😌

هفتصد تومنه. من واسه خودم کاپشن خریدم توش خزه تا زانومه هفتصد و پنجاه دادم

مامان دو تا فرشته کوچولوی شیطون❤وزن اولیه ۷۱ کیلوگرم(۱۶ مهر۴۰۲). ۲۲ آذر : ۶۳٫۶۰۰ گرم.۱۵ دی ماه۶۲ کیلوگرم. ۲۰ بهمن ۶۱ کیلو 😍🧿 ۱۵ اسفند ۶۰ کیلو 🥰 وزن فعلی ۵۹/۴۰۰😍

وای هر طور شده براش بخرین گناه داره بچه

اسفند که سرما تقریبا تمام میشه به چه درد بچه میخوره واسه سال دیگه‌ش باید بمونه

بچه ها با هزار تا لباس گرم و تقویت کندده هایی که ماماناشون میدن سرما میخورن وای به حال اینکه لباس گرم نپوشن

ب نظرم حرفی نزن پول تو جیبی هم نخواه شیش ماه ک بهت پول تو جیبی نده میتونی بری شکایت کنی و ...

خودت چرا طلاق نمی‌گیری شوهرت خسیسه؟؟؟ 

رابطه هاتون اگه قابل تعمیره تعمیر کنید تعویض نکنید اون بیرون خیلی اوضاع بدتره 
دورت بگردم حالا هزارتومان خودمم خریدم ۷۵۰تومن به اسم کاپشن هم خریدم اما بدرد الان میخوره وقتی بارون ...

از سوئیشرت ک بهتره

حداقل شوهرشو میتونی راحت راضی کنه

فقط 33 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
کی گفته من احساس ندارم؟من هر یکساعت یکبار احساس گشنگی میکنم😌😌کاربری های چلوکباب کوبیده هستم،چلوکباب کوبیده باریحان،چای ماسالا،پفک نمکی و...بقیش رو که یادم نیست رو به باد دادم🥴🥴

اسی اگه بگردی قیمت مناسبم هست

........................................ دوتا مغازه اونطرف یه کاپشن خیلی قشنگ بود قیمتش ۴۰۰ بود خیلی حیفم اومد

اگه با کامنتم خنده به لبت اومد میشه دعا کنی کابوس زندگیم زودتر تموم بشه🥲🧡

ندارم باید از کسی قرض کنم

aysoocollection

برو تو این سایت

پیج اینستام داره

پالتو داره ۷۵۰، ۸۰۰ تومن

نوشته داخلش پشمی هست

فکر کنم چون داخلش پشمه گرم نگه داره

حداقل این ۸۰۰ تومنی رو بخر تا اسفند یه کاپشن خوب میخرید

از اواسط بهمن شروع میشه تخفیفا. حواستون باشه زودتر برید یه جنس خوب بخرید انشالله

دوستم،میشه برای سلامتی و ظهور امام زمان(عج)یه صلوات بفرستی؟مرسی😍