2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما هفت ساله تو یه خونه نشستیم😄

یعنی من ارزومه بلند میشدیم ازینجا ولی خب هم خونه های دیگه گرون بود هم اینکه شوهرم میگه اینجا امنیتش همسایه هاش همه چی بهتره صابخونمون خودش و زن دومش خیلی خوبن زن اولش خیلی بده با دختر سلیطه اش 

هرسال گفته بلند بشید بچم میاد اینجا ولی خب فقط برای زیاد کردن کرایه بوده که ماهم دادیم و نشستیم وگرنه ازخداشه ما بشینیم سر وقت اجاره رو میریزیم سالی یکبار مهمون داریم سرو صدا نداریم با اینکه هفت ساله اینجاییم خونه رو خراب نکردیم خودش اومد دید گفت خیلی تمیزین😌

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

یدونم بچه داریم😂 و دیگه نیاوردیم...بچمم اروووم 

دیگه اخر خود زنش گفت یکی دیگه بیار بیرونتون نمیکنیم😂

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗