من توی جامعه حقیقتا این مدل پوشش هایی که تو اینستا میبینم ندیدم اصن چه لزومی داره آدم بخواد یه جوری بپوشه که اندام حساسش بیشتر جلب توجه کنه مثلا تو اینستا یه خانمی یه جوری پوشیده و پشت به دوربین هرکی هم یه چیزی گفته میگه شما ملت فلان و فلان در صورتی که خودش جوری رفتار که مردم اینجور برداشتی کردن آدم وقتی میخواد چیزی بزاره باید همه جوانب بسنجه
البته که پوشش هرکس به خودش مربوطه ولی اینستارو بیخیال همه دارن از راه باسنشون پول در میارن قبلا همه از جلو میومدن الان میری اینستا هم از عقب دارن میرن😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من خودم محجبه نیستم ولی بالاخره پوشش در اجتماع باید یه فرقی با پوشش توی اتاق خواب داشته باشه
هیچجوره نمیتونم قبول کنم کسی که اندام های جنسیشو میندازه بیرون منظور خاصی نداره و صرفا راحته
کاربر حمید معصومی نژاد با عضویت در سال 1403 من نیستم.اگر گاهی جواب نمیدم عذر میخوام.بی حوصله ام،دوست دارم نظرم رو بگم و برم،همین... لطفا درخواست دوستی هم نفرستید حرف خصوصی با کسی ندارم💚