2777
2789
عنوان

بحث شدید با همسرم مامان دوقلوهام

| مشاهده متن کامل بحث + 890 بازدید | 39 پست
ما زنا خیلی بدبختیممن دیگه از این لطفا به شوهرم نمیکنم اول خودم بعد بچه هام

آره خب زیادی لطف کردم ولی اون لحظه همسرمم مثل من نگران بچه ام بود حتی شوهرمم بعد زایمان افسردگی گرفت مثل من

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اللهم‌صل‌علی‌محمد‌و‌آل‌محمد‌و‌عجل‌فرجهم‌

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س)                           اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺               اگه مشکلی داشتید و احتیاج ب دردو دل خو شحال میشم با تمام وجود گوش میکنم....سنگ صبور خوبی هستم...اغراق نباشه🤭🤭......تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷دوست داشتین بگین تک تون کنم تو تاپیک ختم قرانم..هروز ۵۰ ایه میخونیم....🌷

چرا خونه برادر شوهرت نمی‌مونی از توی بیمارستان که بهتره دیگه وقتی میگه بمونیم اونجا خوب گوش بده الان رسیدگی به بچه هات واجب تره که خودتم رو پا بمونی بخیه هات عفونت نکنه باز نشه 

این راهم که میگه می‌رید می‌آید خوب خطر داره میتونی اقلا اگه خونه برادر شوهرت نمی‌مونی بگی بربم اتاق کرایه کنیم یا مسافرخونه بریم خرجش کن باشه 

به هر حال مرد هم بهش فشار میاد فقط شما که ناراحت نیستی یا زایمان کرده شوع ت شاید علاوه بر بچه ها نگران شما هم هست 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ

خدایاااا تورو خدا کمکم کن   

ب من چند ساعت قبل عمل زدن ولی اثری نداشت

آره خب ببین باید این آمپول رو حداقل ۱۲ ساعت قبل زایمان بزنن

من خودم بچم نارس بود  صبح مه دیگه درد داشتم رفتم بیمارستان یکی بهم زدن و گفتن دوتا باید بزنن اگه تا فردا دنیا نیاد یکی دیگه هم بزنیم ریه اش مشکلی نداره ولی من شبش زایمان کردم

نوزادم ۳۳ هفته بود ولی فقط یکهفته تو دستگاه بود و مرخص شد

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️