2777
2789
عنوان

آب قطعه بچمم خودشو کثیف کرده

759 بازدید | 65 پست

اینجا خیلی وضعیت سخته و هوا سرده 

منم که حامله هستم ۴ ماهمه 

پسر ۳ ساله دارم با خودم آوردمش خونه پدربزرگش 

از شانس گندم خودشو کثیف کرده چون نیم ساعته که دستشویی داره نتونستم ببرمش آب قطعه 

همش داره گیره میکنه جیغ میزنه انگار نه انگار که بزرگ شده دیگه نوزاد نیست 😑

آبروم پیش خانواده شوهرم رفت 

مامان آناهیتا -آراد -آرتا -آیسو 🤱🏻💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پیش میاد یه جایی بلاخره آب پیدا میشه گرم کن بشور بچه رو میبردیش دسشویی آب از سوپر مارکت میگرفتی بچه که نمیتونه خودشو نگه داره جونم

برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

خیلی با حالی که این وسط تونستی تاپیک بزنی 

یه بطری آب معدنی برو بکیر بچه رو بشور گناه داره 

من که اهل عشق و عاشقی نبودم اما تو از کنارم رد شدی و جانم به دکمه پیراهنت گیر کرد.... خیلی طول نکشید تا بفهمم که چقد بی انتها دوستت دارم از موی سر تا ناخن پایت را، رویت را،بویت را، صورتت ،سیرتت، رفتارت ،گفتارت، حرکاتت،اطوارت،سخنت،سکوتت،نگاهت، خنده ات،شرمت،جسارتت،مهرت همه و همه رو دوست دارم اصلا نخواستنی در وجود تو نیست ❤️