2777
2789
عنوان

چرا کسایی که تو زندگیشون با همسرشون مشکل دارن صاحب فرزند میشن

| مشاهده متن کامل بحث + 2534 بازدید | 209 پست
عزیزم من دیدم تو خانواده ی همسرم،اقا حکم زندان داشت اعتیاد داشت ده سال،خانم بخاطر اینکه جای پای خودش ...

چ زن خودخواه و مزخرفی 

🖱️متخصص نرم افزار های حسابداری و crm🖥️ تـو فقـط قسـمتی از مـن رو میشنـاسی؛ مـن یک جهـان پـر از رازم.. 🌱کتابخوانی سبکِ زندگیِ من 📚
قربونت برم عزیزم ❤️😍😍 حقیقت گفتم داری عزیزم شما با این ذهنیت اتفاقا مادر عالی میشی ❤️😍 دنیا به م ...

ممنونم عزیزدلم لطف دارید شما 😘😍♥️

امیدوارم که بتونم مادر خوبی بشم و ممنون از حس خوبی که بهم میدین ♥️😍اتفافا مشخصه شما آگاهی کاملی دارین عزیزم با اینکه سنتون هم زیاد نیست ولی آفرین به طرز فکرتون 🙏♥️هرچی خدا بخواد اگر ان شاء الله خدا منو لایق بدونه امیدوارم بتونم مادر خوبی بشم اگر لایق ندونست امیدوارم بتونم حامی خوبی برای بچه ها باشم. التماس دعا دارم ازت عزیزم 🙏♥️

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همونا میگم دروغ میگن، وگرنه کدوم احمقی وقتی نون نداره بخوره 5 تا میاره، اینا بیشتر واسه جو درست کردن ...

نمیدونم عزیزم ولی بعید میدونم دروغ بگن چون من روزانه تو بهزیستی باهاشون برخورد میکنم. باور کنین هستن که شرایط اقتصادی ندارن و فقط بچه بدنیا میارن. حتی کسایی هستن که همسرشون شیشه میکشن و بازهم بچه دار میشن واقعا حماقت گاهی حد و مرز نداره. 

خانواده وجوه مختلف داره که در یک چهار جمله شما اگر می‌گنجید الآن جمعیت کشور ما توسط دشمن تهدید نمیشد

میشه وجوه مختلف خانواده رو بی زحمت بفرمایید؟ به نظرتون بزرگترین تهدید برای یک جامعه، جمعیت آسیب دیده  در خانواده نیستن؟ وقتی مادر بچه ش رو نمیخواد و میده به بهزیستی به نظرتون اینجا رنگ و بویی از خانواده دیده میشه؟ 

اون بچه ها هم بزرگ میشن میرینن رو سر همچین ننه بابایی

بله واقعا. البته همینطور روی افراد جامعه. یعنی جامعه ی ما هم ناخواسته وارد آسیب میشه که زنجیروار مردم به هم وصل هستن 

اگ ناخواسته بشه سقط کنه؟؟

نه اصلا سقط نکنه من مخالف سقط هستم ولی آگاهانه بچه نیاره. اگر میدونه همسرش انسانیت نداره خودش که آگاهی و مغز داره حداقل جلوگیری درستی داشته باشه واقعا اسم هرکسی مادر نیست 

اینجا هم همینه من گفتم چرا بچه میارید گفتن بچه خودمه خب بچه ات عقده ای و دزد و بادی به هرجهت بار بیا ...

آفرین دقبقا درست میگین موافقم. به قول یکی از کاربرا میگفت با بی عقلی و کلی آسیب بچه دار میشن و بعد منی که روی بچه م کار میکنم عاشق این بچه ی آسیب دیده میشه و توی زندگی همون بچه، میاد خیانت میکنه و با اعصاب ناآروم زندگی بچه ی منو هم تباه میکنه

عزیزم من دیدم تو خانواده ی همسرم،اقا حکم زندان داشت اعتیاد داشت ده سال،خانم بخاطر اینکه جای پای خودش ...

وای چه مادر بد و خودخواهی داره وبیچاره اون بجه چه سرنوشت بدی پیدا کرده 😔 پدرش هم معتاد بوده هم مجرم و هم..... 

اون بچه هیچوقت شبیه بقیه بچه ها بزرگ نمیشه و مطمئنا باید برای روح و روانش چقدر تحت درمان باشه تا آسیب هاش رو جبران کنه. کاشکی میشد این مادرها رو بعنوان مجرم هم زندانی کرد 

وای چه مادر بد و خودخواهی داره وبیچاره اون بجه چه سرنوشت بدی پیدا کرده 😔 پدرش هم معتاد بوده هم مجرم ...

آره خیلی نزدیک هستن اینا که گفتم هیچی هست در برابر زجری که کشیده بچه

بخدا انقدر از کلمه بچه تنفر گرفتم تا میگی الف میگه بچمممممممبچمممممممهههههبچچچچچچهکوفت دیگه (وکلای س ...

دقبقا حق با ‌‌‌ شماست.همش میگن بچمونه یا بچشه و به تو چه ربطی داره. کاش قانون داشتیم و این مادرهای مجرم و جانی رو به زنجیر می‌بستن بلکه بفهمن آسیب به بچه با روح اون کودک چیکار میکنه. امروز به یک خانمی تو سایت گفتم طفل معصوم گناه داره چرا براش میدیش دست مامان بزرگش که بزنتش. در جواب گفت فکر نمی‌کنم به شما ربط د داشته باشه بچمهههه.خواستم بگم مادر نیستی و اینکه همین طفل معصومت دو روز دیگه وارد جامعه میشه و اعتیاد پیدا میکته و میاد زندگی یک زن رو تباه میکنه لعنت بر مادر بی عقل و خودخواه و بیفکر 

آره خیلی نزدیک هستن اینا که گفتم هیچی هست در برابر زجری که کشیده بچه

آخی الهی. کاشکی میشد تماس گرفت با بهزیستی تا بچه رواز دست این مادر نجات داد. واقعا بعضیا اسمشون مادر نیست اسمشون ظالمه 

ببین من هم با این قسمت شمشکل دارم که هر طوری شده و تو بچه رو بدنیا اوردی چرا در قبال اون بچه احساس م ...

بله حق با ‌‌‌ شماست من هم خیلی دیدم. یک مورد دیدم بچه ی بیچاره با مادر بزرگ 90 ساله زندگی می‌کرد، مادر بزرگ ازین بچه کار می‌کشید البته چون پیر و ناتوان بود نمیتونست کارهاش رو بکنه و این بچه ی کلاس سوم شده پرستار مادر بزرگ پیرش و پدرش ازدواج مجدد کرد و بچه رو نخواست و مادرش هم ازدواج مجدد کرد و بچه رو وخواست و طفل معصوم آسیب دید و فکر میکنین چیکار کرد؟ یک روز همین بچه بخاطر آسیب‌هایی که داشت از حسادت، مداد  رو فرو کرد تو گوش همکلاسیش که خانواده بسیار مهربونی داشتن و مورد حسادت واقع شده بود پرده گوش همکلاسیش رو پاره کرد و همکلاسی دوماه بیمارستان میرفت و میومد. خودخواهی پدر و مادر احمق باعث کم شنوا شدن همکلاسیش شد این یعنی عقده ود حقارت و حسادت