من بخاطر شغلم با زوجهایی که در شرف طلاق هستن بخاطر مسائل مالی و یا خیانت زیاد مواجهه میشم. خانمی رو دیدم گفت سه ساله با هم اختلاف داریم و همسزم هزینه نمیکنه و خیانت میکنه و میخوایم جدا شیم. دیدم بچه ی یکساله داره و باردارم هست واقعا براش متاسف و ناراحت شدم. چرا وقتی میبینن زندگیشون متزلزله صاحب فرزند میشن؟ 😓چقدر طی یکروز بااین خانمها مواجهه میشم. این این نوع فرزند آوری نمیشه خودخواهی؟ بهش گفتم چرا بچه دار شدین؟ گفت آوردم برای دل خودم 😔بعد بچه رو هیچکدوم نمیخواستن و مدام پیگیر بهزیستی بود
بله قبول دارم طلاق اتفاقا زمانی که طرفین سازش ندارن خیلی هم خوبه ولی چرا وقتی طرف مشکل داره و با مشک ...
چون خود اون خانم مشکل داره اول باید شخصیت خودشو واکاوی کنی نه فقط فکر کنی عیب از همسرشه ی خانم بود میگفت چون دلم میخواد بچه داشته باشم میخوام بچه دار شم بعد طلاق بگیرم ببین خودخواهی و بی شعوری تا چه حد یعنی اصلا براش مهم نیست اون طفل معصوم پدر میخواد ی زندگی معمولی کنار ی مادر پدر معمولی یا اون خانم ها که بچه چندم رو با ۱۵ بیست سال فاصله سنی با بچه قبلی میخواد تو سن ۴۵ به بالا بیاره فقط برای اینکه تو پیری تنها نباشه و عصای دستش بشه دقیقا میخواد اون بچه رو به بردگی بگیره اصلا براش مهم نیست اون بچه تو سن جوانی و نوجوانی کنار اون پیرمرد پیرزن چه میکشه بدون هم صحبت از این دکتر به اون دکتر آخر هفته هم کلفتی جلو دست پدر مادر کمه عروس داماد و خواهر زاده برادرزاده و..... چرا همیشه فکر میکنیم مردهای خائن و بداخلاق زنهاشون فرشته هستند پاک و بی عیب و نقص خودمون متعصبانه این طرز فکر رو جا انداختیم هر کی هم بگه ی درصد خانمها مقصر هستند میشه زن ستیز..... همین جا یک بار یکی به من گفت تو مردی و..... که کامنت میزاری بر علیه زنها
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
ارتودوکس☦💒💞 سینگل و متعهد 💍 متعهد به اهدافم🤍 متعهد به دانشجوی پزشکی تهران شدن🥰متعهد به مهاجرتم به آمریکا🇺🇸متعهد به عیسی مسیح☦متعهد به اهداف بزرگم💸 بچه ها نخندینا🖤 به نام خداوند رنگین کمان🖤بارون اومد و یادم داد🖤 ⭐اگر امضامو خوندی برای رسیدن به اهدافم دعا کن⭐ 💞اگر جایی کامنتی ازم دیدی دلت شکست منو ببخش بدون هیچی تو دلم نیست و خیلی دوستت دارم💞 🤍سمیر گرکان کاراکتر اصلی سریال هشدار برای کبرا ۱۱ هست فیلم مورد علاقم و گرگانی نیستم اسمش گِرکان هست🤍
چون خود اون خانم مشکل داره اول باید شخصیت خودشو واکاوی کنی نه فقط فکر کنی عیب از همسرشه ی خانم ...
من قبول دارم حرفتونو.توی زندگی هردو طرف مقصر هستن و اتفاقا به نظرم مادر که حس مادرانه ش خیلی قویه باید عقل و درکش رو بیشتر بکار بگیره. اصلا اینطور نیست که صرفا عیب از زن یا صرفا مرد باشه توی زندگی مشترک اسمش هم پیداست هردو مقصرن یکی بیشتر و یکی هم کمتر. مخصوصا توی قضیه ی بچه به نظرم هیچ بخششی در کار نیست. پدر و مادر بی مسئولیت رو باید اعدام کرد چه زن و چه مرد. زن و مردی که دلشون به حال بچه نمیسوزه برای جامعه هم خیلی خطرناکن
وای چقدر سخته ادم افسردگی میگیره مخصوصا وقتی مادر شدی برات سختر میشه این شغل
دقبقا درست میگین. من مادر نشدم ولی فکر کنم اگر مادر بودم دقیقا افسردگی میگرفتم. به نظرم این مادرها از حیون هم پست ترن. جلوی کلی آدم بچه رو نیشگون میگیرن. الهی بگردم
تعریف که میکنی خیلی ناراحت میشم این جور ادما خودشونم ضربه دیده هستن که اصلا بلد نیستن چه جور زندگی ک ...
بله حق با شماست. درست میگین ضربه دیدن ولی اصلا گوش شنوا ندارن. گاهی خانمها میان انقد مظلوم واقع میشن و انقد به بچه هاشون عشق میورزن آدم کیف میکنه و میگه با وجود اختلاف چقدر با عشق با بچه رفتار میکنند. یک خانمی چند وقت پیش اومده بود گفت من این هرزه رو نمیخوام (بچه 5 ساله) گفتم چرا. گفت میخوام شوهر کنم بعد طلاق. گفتم خانم بذار مهر و نوشته ی طلاقت خشک بشه بعدا. این بچه کسی رو نداره گفت بره پیش پدر گور به گوریش. انقد دلم برای اون بچه سوخت که چند روز سزم درد میکرد. واقعا اسم بعضیا مادر نیست حیوونه و بهشت هم زیر پای هر مادری نیست
خدا صبر بهت بده عزیزم ولی اینجور ادما با یه جمله یه تلنگر بزن شاید بیدار شدن
چشم عزیزم، واقعا خدا بهم صبر بده. بهشون مدام میگم ولی انقد بامن بحث میکنن و نفرین میکنن. تو همین نی نی سایت به یک خانم گفتم شما وضعیت مالیت مطلوب نیست چرا 5 تا بچه داری. همه ریختن سرم. واقعا تا آگاهی پیدا نکنن جامعه درست نمیشه. سرکار رومم نمیشه بعضی از خانمها فحش میدن جلو همکارا که آخه به تو چه. تو کارتو بکن فضول زندگی ما نباش. ببخشید بعضیاشون خیلی دریده هستن
چشم عزیزم، واقعا خدا بهم صبر بده. بهشون مدام میگم ولی انقد بامن بحث میکنن و نفرین میکنن. تو همین نی ...
بله عزیزم درست میگی این جور ادما مادر پدر خوبی هم نیستن والله منم دیگه مثل قدیم دستم به کمک به بعضیا نمیره هی بچه میارن میخوان خرج بچه رو بقیه بدن و بزرگ بشن