2777
2789

اصلا دنیا رو دوست ندارم

یه حسی دارم 

یه جوریم 

حس میکنم فقط اگه بمیرم آروم میشم

میترسمم بمیرم 😔

از اون دنیا میترسم

دلم خیلی گرفته 

بخاطر بارداریه؟

اما شدیدا دلم گرفته هر صبح قلبم سنگین میشه

شبا قبل خواب دلم گرفته 😔

شوهرمم افسرده میکنم اینجوری میدونم

بچه ی تو شکمم افسرده میکنم

دیشب شوهرم میگفت اولین بار که گریه کردی منم گریه کردم اما دیگه گریه کردنات عادی شده 🥲

مامانمم میگه دیگه عادت کردم همیشه گریه کنی و ناامید باشی شب و روز بهم حرف میزنه عوض شو...

هیچکس غم تو دلمو درک نمیکنه هیچکس

حس میکنم زخم قلبم غصه ی بچگیام غصه ی گذشته ها هیچوقت از دلم نمیره 

من خیلی تنهام 😔

بخدا لوس نیستم اما حالم خوب نمیشه هیچجوری

فقط 24 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عزیز دلم گاهی اوقات با یه دارو درمانی و پیگیری کردن این افسردگی برای همیشه رفع می شه و می ره پی کارش! 

فقط باید پشتکار داشته باشی و تا حدود یک سال درمان قطع نکنی

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزم ی جورایی حال دل منو گفتی  من دلم میخواد باردارشم اما نمیتونم  استرس دارم ترس دارم.... ولی تو لطفا  اینکارو نکن میدونم حالتو  اما بارداری و بچه تو شکمته  خودتو با این حرفا  اذیت نکن از بارداریت لذت ببر  سعی کن بخاطر زندگیت هم ک شده قوی باشی  مادر قوی باشی  اون بچه نیاز داره ب تو.... اینک کسی حرفتو متوجه نمیشه  دلیلش اینه ک جای تو نیستن بدونن حستو...  گریه ی زیاد آسیب میزنه ب خودتون... نماز بخون و عبادت کن... آروم میشی

خوبه

عزیز دلم گاهی اوقات با یه دارو درمانی و پیگیری کردن این افسردگی برای همیشه رفع می شه و می ره پی کارش ...

من ۱۳ یا ۱۴ سالم بود اینجوری بودم خیلی اقدام به خودکشی داشتم تا قبل ازدواج حتی ۲ بارم بعد ازدواج 😔

خیلی از زندگی خوشم نمیاد میترسمم حالا که دارم مادر میشم به این چیزا فکر کنم همون سن پایین رفتم پیش مشاور بهم دارو داد حس میکنم اشتباه ترین کارو کردم

چون بعد قطع داروها منزوی تر شدم بی خود ضربان قلب میگرفتم دلم میخواست خودمو اذیت کنم نمیدونم دست و پام میلرزید فراموش کار شدم یه جورایی حس میکنم دارو مغزمو ضعیف میکنه 😔

بدنمو نابود نمیخوام مثل مرده ها فقط بخوابم و اروم و کم حافظه باشم خیر سرم دارم مادر میشم  😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم ی جورایی حال دل منو گفتی من دلم میخواد باردارشم اما نمیتونم استرس دارم ترس دارم.... ولی تو ل ...

خواهر جونم خیلی حالم بده سر صبحی دارم دیوونه میشم دارم الکی گریه میکنم حس میکنم الان قلبم وایمیسه ولله دیروز کلی نماز خوندم دعا کردم به خدا گفتم حالمو خوب کن خوب نمیشم چرا حس میکنم الان سکته میکنم دق میکنم 😭

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من ۱۳ یا ۱۴ سالم بود اینجوری بودم خیلی اقدام به خودکشی داشتم تا قبل ازدواج حتی ۲ بارم بعد ازدواج 😔خ ...

عزیزم دارو اولش این طوری هست بعد که کم کم بدن باهاش هماهنگ می شه تاثیر خودش شروع می کنه و می زار

تاثیر دارو از یک ماه بعد شروع مصرف آغاز می شه و بعد ۶ ماه به اوجش می رسه و بعد باید بازم مصرف بشه تا علائمش تثبیت بشه 

ما مشکلمون اینه که درمان دارویی نشونه ضعف می دونیم خود من چندین سال درگیر افسردگی بودم تا این که دیدم تنهایی نمی تونم از این چاه عمیق افسردگی بیرون بیام الان دارم دارو درمانی می کنم

یه فامیل داریم پزشک هست چند سال پیش خیلی راحت تو جمع داشت می گفت سر فلان قضیه افسردگی گرفته بودم فلان داروها رو مصرف کردم و خوب شدم (الانم رئیس یکی از بیمارستان های شهرمون هست)  انوقت ما چند سال تو زندگی درجا می زنیم که دارو مصرف نمی کنیم ذهنمون ممکنه از کار بیافته

من ۱۳ یا ۱۴ سالم بود اینجوری بودم خیلی اقدام به خودکشی داشتم تا قبل ازدواج حتی ۲ بارم بعد ازدواج 😔خ ...

احتمالا داروهای سر خود و بدون اجازه دکتر و یکدفعه قطع کردی و بدنت به هم ریخته بوده  داروها طی یک ماه باید دوزش آروم آروم بیاد پایین تا قطع بشه 

خواهر جونم خیلی حالم بده سر صبحی دارم دیوونه میشم دارم الکی گریه میکنم حس میکنم الان قلبم وایمیسه ول ...

یه مقداری اش هم به خاطر تغییرات هورمونی بارداری طبیعی هست اصلا نترس من دوران بارداری وقتی شوهرم می رفت می نشستم به گریه.  یادمه یه بارش برای مردم یمن نشسته بودم گریه می کردم

خواهر جونم خیلی حالم بده سر صبحی دارم دیوونه میشم دارم الکی گریه میکنم حس میکنم الان قلبم وایمیسه ول ...

دور ازجونت  باشه  به خدا سالمی شکر کن من درکت میکنم چون دارم این دوره رو میگذرونم... تو چقد شجاعی ماشاءالله ک تونستی مادر بشی ولی من چی حتی نمیتونم اقدام کنم از استرس.... اصلا از خدادور نشو صبر داشته باش  انتظار نداشته ک همه چی بر وفق مرادت باشه...  بخاطر  بچت هم ک شده سعی کن آروم بشی  برو پیش ی  روانشناس حالتو براش تعریف کن... اثرات بارداری هم میتونه باشع

خوبه

عزیزم دارو اولش این طوری هست بعد که کم کم بدن باهاش هماهنگ می شه تاثیر خودش شروع می کنه و می زارتاثی ...

خب الان باردارم برای بچه ضرر داره؟

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب الان باردارم برای بچه ضرر داره؟

برو پیش دکتر روانپزشک  اون دکتر داروهایی که برای بچه ضرر نداشته باشه رو برات می نویسه 

بهتر از اینه که افسردگی ات باعث بشه به خودت یا بچه ات آسیب بزنی 

منم دوران بارداری چند ماه دارو افسردگی مصرف کردم

ولله من ناخواسته بود...

نگو ناخواسته بگو خدا خواسته 

بالاخره بچه ای هست که آمده تو زندگیت 

آخرش که می خواستی یه روز بچه دار بشی حالا خودش زودتر آمده