2777
2789
عنوان

جاری سابقم طلاق گرفته بعد چندوقت پیش لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 2046 بازدید | 63 پست
طلاق گرفته !مجرم که نیست !بله اگه ادم درستی باشه قطعا لازم باشه رفت و امد هم میکنیم ...همین حرفهاست ...

ظمنا مسئله طلاق و مطلقه نیست 

مسئله اینه که نسبت سببیِ  اون زن با برادر شوهر استارتر  با طلاق لغو شده و این رشته پاره شده دیگه چه برسه به شوهر اسی یا خوده اسی

نسبت نَسبی نبوده که بگی از بین نرفته 

اسی حق داره نخواد با زنی که قبلا هم نسبت خاصی باهاش نداشته الان هم با طلاق برادرشوهر دیگه اصلا نسبت نداره نخواد رفت و آمد کنه 

اصلا پیچیده نیست 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰
خجالت تو باید بکشی راجب کسی ک نمیشناسی داری نظر میدی مریم مقدسی ؟؟؟؟ خیلیا با جاری دعوا دارند حتما خ ...

جاری سابق رو شما میشناسی مریم مقدسه؟ حرف شوهر دزدی بود؟ حرف مهمان ناخوانده هست 

اون زن یه نسبت سَببی با یه مرد داشته که با طلاق از بین رفته و غریبه س حالا خودشو خونه برادر اون مرد دعوت کرده زن صاحب خانه راضی نیست تو رودربایستی مونده دنبال رهکاره ، شما کاسه داغتر از آشی؟😐

شما با ۹۰ میلیون هموطن رفت و آمد داری؟ هروقت هر غریبه دوست داشت بیاد خونت باید بیاد؟

بخاطر اولین ریپلای و توهین حلال تون نمیکنم مگر با عذرخواهی 

قبل از (ازدواج) از صحت معیارهای خودتون مطمئن باشید چون بعد از ازدواج در همون حد یا کمتر میتونید توقع داشته باشید نه بیشتر 🚨خیلی خوبه که حال دلت خوبه ولی وقتی استارتر داره درباره یه مشکلی جزجز میکنه نگو و منی که این مشکل رو ندارم چون نه راهنمایی محسوب میشه نه دلداری ،تازه خودتم رو چشم میندازی.😒لطفا وسط تاپیک دیگران تاپیک نزنید😬اگر بر اساس عنوان از موضوع تاپیک خوشتون نمیاد یا مخالفین وارد نشین مگر به قصد خیرخواهی راهنمایی کنید. 😇درخواست دوستی نمی پذیرم🛑 حمل بر بی ادبی نشه توی تاپیک خودتون تک کنید راجع به اون موضوع صحبت کنیم 😅 قدیمی محسوب میشم🥰

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خواهر نداره خواهرش تو تصادف سال های پیش فوت شده و قبل طلاقش همیشه بمن می‌گفت تو مثل خواهرمی حتی میگف ...

چون تنهاس میاد سمت شما.حالا اشکال نداره بیاد خونتون ولی یجوری رفتار کن که زیاد نفوذ نکنه.خواهر تنهایی خیلی سخته