2777
2789
عنوان

رفتار عجیب مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 448 بازدید | 34 پست

با الحمدالله و خدا رو شکر جواب همه سوالش بده شعور داشته باشه دیگه متوجه میشه نداشته باشه دیگه حداقل رفت و آمد 

متأهل 💍 همسر آقای مهندس 👷‍♂️ دانشجو حسابداری 👩‍🎓 کاش تو اینجا بودی 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چندبار سرد و بی مفهوم جواب بده متوجه میشه

سرد جواب میدم بعد یه هفته دوباره شروع میکنه سوال جواب متنفرم از مورد سوال قرار گرفتن،، آخه به اون چه بابای من چقد درآمد داره و چیکار میکنه

بهشت هم کمه برای مادری که دوساعت تلاش میکنه برای خواب پنج دقیقه ای کودک😭

بنظرم اروم خونسرد و با ی لبخند تک کلمه ای جواب بده 

بابات کارش خوبه ؟ عالی خداروشکر 

داداشت درمانش خوب پیش میره ؟ خداروشکر 

بابات کارش چیه ؟ همون کار قبلی 

مامانت براش سخت نیست ؟ خداروشکر میگذره 

همش جواب تک کلمه ای و سربالا

به دل نگیر شاید واقعا ناراحته به خاطر برادرت دوست داره بپرسه ببینه بهتر شده یا نه،زیاد حساس نشو 

💕هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن ,او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی...💕

اگه حس بد میگیری سعی کن جواب سوالاشو طوری بدی که هر دفعه به جوابش نرسه یعنی هی به در بسته بخوره بفهمه دیگه نمیتونه ازت حرف بکشه

چند بار این اتفاق بیوفته دیگه نمیپرسه

مادرشوهر منم اینجوری بود اوایل برام مهم نبود جواب میدادم،هر چی هم جواب میدادم بیشترو با جزئیات بیشتر سوال میکرد ،ولی رفته رفته حس بد گرفتم و جواب سربالا میدادم

چند بار دید جواب نمیدم دیگه نپرسید در حد حال و احوال معمولی

شاید دلش میسوزه از دید مثبت نگا کن ی بار

از اینکه دلش برام بسوزه متنفرم،، چون قبلا خیلی سر بودم براشون حس میکنم خوشحاله که الان به مشکل برخوردیم

اگه حس بد میگیری سعی کن جواب سوالاشو طوری بدی که هر دفعه به جوابش نرسه یعنی هی به در بسته بخوره بفهم ...

آخه جواب کوتاه میدم باز زل میزنه به چشام که ادامه بدم،، نمیدونم چرا همش از شغل بابام میپرسه،، خودمم دیگه مشکوک شدم

سرد جواب میدم بعد یه هفته دوباره شروع میکنه سوال جواب متنفرم از مورد سوال قرار گرفتن،، آخه به اون چه ...

درکت میکنم مادرشوهرمنم همین.

ی مدت طولانی هرروزاز شوهرم میپرسید شام چی خوردین ناهارچی خوردید شوهرم بدش میومد میگفت شازد نون پنیرخوردم روم نمیشه بگم ی روز عصبی شد گفت ک ی ر .خ ا ی ه خوردم  همون شد دیگه نمیپرسه

بنظرم اروم خونسرد و با ی لبخند تک کلمه ای جواب بده بابات کارش خوبه ؟ عالی خداروشکر داداشت درمانش خوب ...

ممنون،، حتما استفاده میکنم از راهنماییت،، 

آخه جواب کوتاه میدم باز زل میزنه به چشام که ادامه بدم،، نمیدونم چرا همش از شغل بابام میپرسه،، خودمم ...

زل بزنه

شماهم بهش لبخند بزن 

نهایتا میخواد بگه خب؟(یعنی ادامه بده)

شماهم میگی همین دیگه

کلا تمرین کن برای خودت هم خوبه

من که انقد این کارو کردم مادرشوهر به شوهرم حتی گله و شکایتمم کرده بود ؛که آره زنت که به من میرسه لال میشه یه کلمه حرف نمیزنه هی میگه بله بله

درکت میکنم مادرشوهرمنم همین.ی مدت طولانی هرروزاز شوهرم میپرسید شام چی خوردین ناهارچی خوردید شوهرم بد ...

🤣🤣🤣🤣خوب گفته واالا،، 

مادرشوهرمنم هرپنجشنبه جمعه زنگ میزنه جویای مکان و زمانمون میشه،، کجایید الان، چیکار میکنید،، خسته شدم بخدا

زل بزنهشماهم بهش لبخند بزن نهایتا میخواد بگه خب؟(یعنی ادامه بده)شماهم میگی همین دیگهکلا تمرین کن برا ...

حتما باید تمرین کنم،، چون خیلی فضولیش پیشرفت کرده،، من از خواهر خودمم خجالت میکشم بپرسم شوهرت چه شغلی داره الان،، بعدداین هرهفته ازم میپرسه بابات الان شغلش چیه،، چجوری میرسن تو این گرونی به دارو و دکتر داداشت!!! 

راستشو بگم الان فکر می کنه تمام خرج خانوادتون از جیب پسرشه زن نکبت تو هم راستشو نگو

واقعا؟ اتفاقا خونمون هم نزدیک خونه مامانمه،، شایدم منظورش همینه😔

حتما باید تمرین کنم،، چون خیلی فضولیش پیشرفت کرده،، من از خواهر خودمم خجالت میکشم بپرسم شوهرت چه شغل ...

به خدا مادرشوهر من از مادرشوهر شما بدتر بود

روزی سه بار به من زنگ میزد آمار میگرفت ۱۰ بار به شوهرم

خدا شاهده هر روز

به غیر از شعل بابام از همه ی خانوادم میپرسید حتی از عموهامو عمم

زندگی خودمون هم که بماند حتی میپرسید غذا چی خوردید کار هر روزش بود