2777
2789
عنوان

ای بی اس لعنتی ازت متنفرم

| مشاهده متن کامل بحث + 361 بازدید | 33 پست
سلام ... تازه متوجه شدی داری یا خیلی وقته این مشکلو داری؟؟

گلم میشه تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسی جونم میشه گلم  تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکنم🥲🥲💙💙

ارتودوکس✝️💒💞❌❌❌❌❌با اون یکی کاربر سمیرگرکان بی ادب هیچ نسبتی خداروشکر ندارم❌❌❌❌     دانشجوی پزشکی تهران آیندتونم💙    دختری که واسه ارزوهاش میجنگه💙🥰🥲    این کاربری تا اطلاع ثانوی غیر فعال است و نمیام نینی سایت❤

در موارد عادی به شدت نفخ میکنم. تو یه جایی باید شرکت میکردم اومدم شهرستان، کل دیروز رو هیچی نخوردم و ...

عزیزم تا حالا رو تغذیه ت کار کردی؟!من خودم ده دوازده سال پیش خیلی روده هام صدا میداد تغذیه درستی نداشتم صبحانه اصلا نمی خوردم باز از کسی که خودشون نون خونگی میپختن شنیدم می گفت هر وقت نون بیرون میخوریم که توش جوش شیرین داره روده هامون به صدا میفته! حالا من می‌دونم مشکل شما حادتره ولی شاید اگه تغییر سبک بدی علایمت کمتر بشه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
اسی جونم میشه گلم تاپیک (وایب پزشکی تهران و خیابون انقلاب رو گزارش بزنی) لطفا تورو خدا التماست میکن ...

ببخشید شنیدم که ممنوعه و ممکنه کاربریم رو لغو کنند. 

سلام عزیزم مگ خودت نمیتونی بزنی؟؟

ن خودم نپیتونم پاکش کنم چون پست توشه

بله مشکلات گوارشی واقعا سختند.من هر چه دسشویی میرم فایده نداره.‌ یه بار از بچه برادر شوهرم فهمیدم او ...

خب ببین استرس خودش بدتر می‌کنه علایم هر مشکلی رو شما اگه در حالت عادی آنقدر دستشویی لازم نیستی و تو مهمونی ها اونجوری میشی مشکلت از استرسه

من کاربر خربوریدان نیستم فقط ایشون رو دوست دارم کارآگاهان سایت لطفاً ایشون رو اذیت نفرمایییید باتشکر،🥰
عزیزم تا حالا رو تغذیه ت کار کردی؟!من خودم ده دوازده سال پیش خیلی روده هام صدا میداد تغذیه درستی ندا ...

ممنونم 

خیلی از چیزها رو نمیخورم. ولی فکر میکنم خدا تو بدن من چند تا قطعه رو اشتباه کار گذاشته و با این چیزها درمان نمیشم. 

خب ببین استرس خودش بدتر می‌کنه علایم هر مشکلی رو شما اگه در حالت عادی آنقدر دستشویی لازم نیستی و تو ...

با استرس بدتر میشه. ولی تو مواقع عادی هم زیاد دسشویی میرم اما اونجا خونه ی خودمه و کسی عیبم نمیکنه. 

اما تو خونواده ی شوهر زشته. وقتی همه ی فامیلاش جمع باشند تو مدام پیش مردها و زنها بپری بری دسشویی زشته. 

ممنونم خیلی از چیزها رو نمیخورم. ولی فکر میکنم خدا تو بدن من چند تا قطعه رو اشتباه کار گذاشته و با ا ...

ناامید نباش بجای این فکرها به درمان فکر کن. ان شاالله درست میشه طب سنتی رو هم امتحان کن

با استرس بدتر میشه. ولی تو مواقع عادی هم زیاد دسشویی میرم اما اونجا خونه ی خودمه و کسی عیبم نمیکنه. ...

ببخشید برای نفخ میری یا دفع داری؟!

ممنونم خیلی از چیزها رو نمیخورم. ولی فکر میکنم خدا تو بدن من چند تا قطعه رو اشتباه کار گذاشته و با ا ...

انشاءالله  خوب میشی عزیزم  زیاد ب خودت استرس نده چون استرسم بدتر میکنه  چیزای سرد نخور اگر مشکل قند نداری خرما بخور.... عسل بخور... دمنوشایی ک برای این مشکل خوبن استفاده  کن منتهی ن هر دمنوشی ک  برات ضرر داشته   اینترنت بزن  حواست باشع با توجه ب  مشکلت   دمنوش بخوری

خوبه

ناامید نباش بجای این فکرها به درمان فکر کن. ان شاالله درست میشه طب سنتی رو هم امتحان کن

مرسی عزیزم الان هنوز مهمونیم خیلی حال روحیم به هم ریخته. 

دوست دارم فرار کنم برم ولی نمیشه. دوست ندارم کسی رو ببینم.