2777
2789
عنوان

چرا دخترای خوب خوشبخت نمیشن

226 بازدید | 34 پست

واقعا علتش چیه ؟؟؟؟؟ 

اگثر اونایی که تو دوران مجردیصون با کلی پسر دوست بودن و خط قرمزی نداشتن ازدواجای خوبی دارن 

ولی اون دخترایی که اهل هیچی نیستن ، بدبخت میشن 

من خودم ۲۱ سالمه 

دانشجوام

تاحالا وارد هیچ گونه رابطه دوستی نشدم  

چون از شکست عاطفی و ضربه خوردن میترسیدم 

تو احتماع هستم ، چهرم ، استایلم ، لباس پوشیدنم، آرایشم،  موهام و.... خوبه 

منتها نمیدونم چرا خاطر خواه ندارم ، خیلی برام عجیبه 

بیرون دانشگاه خواستگار سنتی دارم، از اینا که خانمه میاد میپرسه مجردی ؟ چند سالته؟ 

منتها همرو همونجا رد کردم، چون سنم کمه و واقعا خودمو آماده ازدواج نمیدونم 

هرررکی تو نگاه اول میبینتم متوجه میشه اهل این چیزا نیستم 

شاید باورتون نشه ولی تاحالام پیشنهاد دوستی نداشتم 

تو دانشگاه اکثر دخترا یکیو دارن که باهاش دوستن، و عاشق همن ولی من هیچکیو ندارم که عاشقم باشه 

حس میکنم دارم اشتباه زندگی میکنم ، در این حد نباید محافظه کار  بود 

من نمیخوام دیگه در این حد باشم 

میخوام تجربه کنم 

خواهش میکنم مثه خواهرتون بدونید و راهنماییم کنید 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اصلا اینطوری نیست

من به شخصه اهل هیچ رابطه خارج از عرفی نبودم

و به قول عامه مردم دختر خوبی بودم 

ولی الان خیلی خیلی خوشبختم

و از ازدواجم راضی

❤شانس نام مستعار خداست ... آنجا که نمی‌خواهد امضایش پای داده هایش باشد 😍❤️ 💚در آیینه دختری می بینم / سرسخت ، مغرور و تنها /عجب قدرتی دارد چشمانش / این قدرت هر آینده ای را شکوه مند می سازد!💚 🎐 💜اجـازه نـده هيـچ كس پـاشو رو رويـاهات بـذاره..🌱 ️ تو مالک آرزوهای خودتی دختر 💪 بلند شو ، صورتت رو بشور ، موهات رو شونه بزن ، آرایش کن ، یه لباس شیک بپوش ، خوراکی مورد علاقت رو درست کن و بخور ، یکم برای خودت برقص ، کمی مدیتیشن کن ! تمام شد !💜 👈 💙حالا اونقدر قدرت داری که بری دنبال رویاهات و هیچ کس نمیتونه شکستت بده💙😉🌝❤️
ببین منم نداشتماما خب وقتی رابطه اجتماعیت بیشتر باشع و دنیا دیده باشی شاید یتونی کیس بهتر انتخاب کنی

از نظر خودم آدمارو میتونم بشناسم ، ینی دقت میکنم به رفتارشون 

عوضش تجربه میشه براشون و در نهایت با یه آدم همه چیز تموم ازدواج میکنن

هیچکی همچی تموم نیست اونام با یکی در حد خودشون ازدواج کردن 

لطفا اینجا راهنمای غلط برای بقیه نباشین 🙏. اشتباه همیشه اشتباهه حتی اگر کت و شلوار تنش کنی! 

اشتباه فکر میکنی.  منم دقیقا مثل تو بودم و با داشتن چهره زیبا بازم کسی تو دانشگاه پیشنهاد نمیداد .  

قیافت بچه مثبته برا همین تو دانشگاه نمیان سراغت چون میدونن اهل دوستی های الکی نیستی و اهل ازدواجی.  اما آیا پسر دانشجوی نهایت ۲۲ ساله که سربازی نرفته درسشم تموم نکرده و کارو بار نداره و خونه زندگی نداره میتونه به ازدواج فکر کنه؟ معلومه که نه! پس سراغ تو نمیاد و میره سراغ کسی که اهل دوستی و خوشگذرونی باشه فقط.   اکثرا آخرش کات میکنن.

اما وقتی درسم تموم شد و استخدام شدم دیگه همکارای آقای مجرد همش میومدن سمتم برا قصد جدی.  چون دنبال کیس ازدواج بودن و من قیافم بچه مثبت و زیبا بود خیلی مرکز توجه بودم درحالی که تو دانشگاه کسی نمیومد سمتم بخاطر دلایلی که گفتم. طوری که اعتماد به نفسم پایین اومده بود فکر میکردم شاید مشکلی دارم ولی وقتی شاغل شدم وضع برعکس شد