2777
2789
عنوان

ستاره هستم ❌باورم نمیشه گول خوردم

412 بازدید | 13 پست

اصلا باورم نمیشه

من با این همه تحصیلات 

تو‌ اجتماع بودنم با شخصیتی که برای خودم ساختم گول یه آدمو خوردم اونم اینجوری 

اینجا بچه ها منو میشناسن نمیخوام تکرار کنم شرایطمو 

با پسری آشنا شدم که از ۷ سال پیش میشناختمش اومد با کلی اصرار گفت که قصدم جدیه خانوادم درجریانن برو به خانوادت بگو‌ میخوایم بیایم خواستگاری 

خلاصه یه چند تا دیت گذاشت من نرفتم عکس گل و حلقه فرستاد اره نیومدی برات گرفته بودم 

و از این جهت که شرایط خانوادگیمو کامل میدونست 

شغل خوبی داشت و ادعای عاشقی میکرد قبول کردم 

همون دیت اول از خودش گفت و فامیلیشو که پرسیدم یچیز گفت 

گذشت گذشت دیدم این کلا از خانواده و اینا حرف نمیزنه کلا میپیچونه بحث خانواده رو از خودش اطلاعات نمیده 

یطوری بود که شک کردم حس میکردم یچیزی هست 

یه روز که تو ماشین بودیم پیاده بود داشبوردو دیدم شناسنامه هست نگا کردم دیدم کلا فامیلیش یچیز دیگست 

هیچی نگفتم 

اومد دوباره ازش فامیلیشو پرسیدم دوباره دروغ گفت 

به روش نیاوردم چون‌میترسیدم نمیدونستم تو عصبانیت ممکنه چیکار کنه 

اومدم خونه اسم و فامیلیه اصلیشو زدم دیدم بله 

یه پیج اورده پروفایل قشنگ عکس خودش بیو تاریخ و اسم یه دختر دیگه 

پیج رو فرستادم انکار میکرد 

تا این که گفتم شناسنامشو دیدم 

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

ادم چقدر میتونه بی شعور باشه شروع کرده بود به تهمت زدن که آرههه زیر سرت یکی دیگه هست اینجوری میکنی 

بدبخت انقدر بیچاره بود یه فامیلیشو درست نمیتونست بگه اونوقت به من تهمت میزد 

خلاصه که مواظب باشین خیلی زیاد پسرا خیلی خطرناک شدن

برای سلامتی مادربزرگم حمد بخونی خوشحال میشم🫀🙃

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

شناسنامه رو دیدم زن نداشت فامیلیش یچیز دیگه بود

پس یعنی با کس دیگه داخل رابطه بوده

چقدر لاشی شدن بعضی وقت ها خداروشکر میکنم شهرم زیاد بزرگ نیست آمار همه روعه تقریبا نمیتونن زن یا دوست دختر داشته باشن بپیچونن تهش زیر آبی می‌رن اونم آدم میفهمه بالاخره 

اتفاقا باید بگم همین تجربیات و اجتماعی بود اینا به کار شما اومده و گرنه شاید یکی دیگه بود حتی تا بعد از بچه دار شدنم نمیفهمید 

لطفا اینجا راهنمای غلط برای بقیه نباشین 🙏. اشتباه همیشه اشتباهه حتی اگر کت و شلوار تنش کنی! 

به نظرم بزرگترین دلیلی که بستر شده واسه این اتفاقا همینه که روش های اشنایی  کلا عوض شده . قدیما اول میرفتن خواستگاری حضور خانواده ها یکم قضیه رو محکم میکرد بعد اشنا میشدن یا میشد یا نمیشد . حالا نه برعکسن ده تا و صدتا  دیت میرن که ان شا الله در حد فقط همون دیت مونده باشه  خوب معلومه که یکی هم پیدا میشه سو استفاده کنه یکی که نه هزاران هزار . 

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚