2777
2789
عنوان

یکی اینجا قهر کرده مدرسه اشون تعطیله

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 37 پست
اخیییی ناراحته که نمیره؟؟؟؟😄چه دختر خوبی ما از خدامون بود تعطیل باشه بمونیم زیر پتو🤣

همونو بگو به خدا من بهترین خاطره ام تعطیلی ها بود بچه ها عجیب شدن

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اینقدر مدرسه دوست داره صبح گفتم تعطیلید قهر کرده 😅

منم خیلی دوست داشتم مدرسه و دوستامو  ولی خواب مهم تره خخخ

امشو میرم محلشان یک شری برپا موکونومممم دیشدیریدیدین دین 😎🕺💃                                     https://abzarek.ir/service-p/msg/2011893

عزیزم خداحفظش کنع بهتر راحت شده!کاش پسرمنم نمیرفت الان تلپیک زدم براش!چرا تعطیل شدن؟

به خاطر سرما و برف 

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

این خیلی ظلمه تو‌این سن بره مدرسه 🥹😍خیلی کوچولوووو

کلاس اولیه عاشق مدرسه است پارسال هم پیش دبستانی همینجور بود حتی روز اول میگفت تو نمون برو خونه 

اگه حوصله داری از حیاطتون عکس بده ما برف ندیده ایم!

منم سه ساله دلم لک زده برای برف

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
کلاس اولیه عاشق مدرسه است پارسال هم پیش دبستانی همینجور بود حتی روز اول میگفت تو نمون برو خونه

اخی همسن و سالاش و دوست داره🥰

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اگه حوصله داری از حیاطتون عکس بده ما برف ندیده ایم!

منم سه ساله دلم لک زده برای برف

اینجا هم بار دومه برف میاد