خانما من الان چهار روزه تاخیر دارم هیچ علائمی ندارم ن از پری ن از بارداری فقط کمرم درد میکنه اینم بگم ماه قبل با دو روز تاخیر و بیبی هاله دار پریود شدم بخاطر همین این ماه خیلی بیخیال بودم واقعا ناامید شدم اما دیدم هی گذشت پری نیومد یعنی الان بی بی بزارم؟
مبارک باشه گلم ایشالا حاملگی سالم.و بیخطری رو تجربه کنیراسش من دیروز بی بی زدم ی خط خیییلی کمرنگ که ...
خیلی ممنونم عزیز دلم من ی تحربه تلخ داشتم چند ماهه پیش نزدیک بود بغلش کنم اما قسمتم نشد، سهم هیچکس پیش خدا گم نمیشه ب زمانبندی خدا اعتماد داشته باش انشالله روزیت کنه، و اینبار بر منم بیاد تو اغوشم دلم بدجور شکسته💔
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
من الان ۴هفته ۵روزم هروز اسپرین و انوکساپارین میزنم ۱۲دی میخوام برم سونو امیدوارم بتونم بغلش کنم چون نه به سونو نه غربالگری ب هیچی اعتماد ندارم هربار میرفتم میگفتن همه چی عالیییی نگرانی نداره اخرم اینجوری شد خدا خودش کمک کنه ب هممون
دخترمو ماه اخر بارداری از دست دادم برای اینکه خدا جاشو برام پرکنه ی صلوات بفرستید خواهش میکنم خیلی دلم شکسته 😔🖤💔