2777
2789
عنوان

چهار روز از موعدم گذشته بی بی چک بزنم جواب میده

| مشاهده متن کامل بحث + 1347 بازدید | 151 پست
میدونی چیه چون ماه قبل خورد تو ذوقم اینماه کلا بیخیالم هر ماه از 20 پری تست میزاشتم الان چهار روز گذ ...

واقعا راز باردار شدن همین بیخیالیه و رها کردنش ک من نمیتونم🥴😐

مطمین یاش همین ماه شده ایشالا

هم میتونه بره تو سرویس ازمایشگاه کارشو انجام بده و ظرف و بزاره جیبش و بزاره رو میزهم میتونه تو خونه ...

میگم گلم من از دیشب سرم داره میترکه جرات نکردم قرص بخورم الان که بی بی منفی شد بخورم دیگه 

هرچند هاله داره اما فک نکنم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میگم گلم من از دیشب سرم داره میترکه جرات نکردم قرص بخورم الان که بی بی منفی شد بخورم دیگه هرچند هاله ...

برو ی ازمایش بده خب 

اگه سردردم داری فعلا استامینوفن بخور تا تکلیفت مشخص شه

علائم سینه دردی چیزی نداری؟

واقعا راز باردار شدن همین بیخیالیه و رها کردنش ک من نمیتونم🥴😐مطمین یاش همین ماه شده ایشالا

بخدا الانم تستم منفی شد عین خیالم نیست مطمئنن مثبت هم باشه ذوق نمیکنم چون ماه قلا نخورد تو ذوقم مستقیم خورد تو روحم🤣🤣

بخدا الانم تستم منفی شد عین خیالم نیست مطمئنن مثبت هم باشه ذوق نمیکنم چون ماه قلا نخورد تو ذوقم مستق ...

😂😂 دیگه ماها سِر شدیم رسما

من اوایلش عقب مینداختم تست میزدم کلی الان خیلی وقته ک عقب نمیندازم ک هیچ ی روزم جلوتر پریود میشم

دیگه اصلا ب بیبی چک زدن نمیرسه

برو ی ازمایش بده خب اگه سردردم داری فعلا استامینوفن بخور تا تکلیفت مشخص شهعلائم سینه دردی چیزی نداری ...

ن هیچی جالبه هرماه ده روز به موعد سینه درد داشتم الان هیچی فقط کمرم درد میکنه دیشبم ی لحظه احساس کردم نافم سوخت که زود خوب شد 

استامینوفن کدئین دارم 

راستش راهمون دوره به آزمایشگاه بخوام برم باید با شوهرم برم اونم زیاد مرخصی نمیدن بهش  گفتم ی هفته صبر کنم

هرچند اینجا درمانگاه ازمایش میگرن فقط مثبت منفیشو میکنم اونم چون جوابش یکی دو روز طول میکشه حوصلم نمیکشه برم

ن هیچی جالبه هرماه ده روز به موعد سینه درد داشتم الان هیچی فقط کمرم درد میکنه دیشبم ی لحظه احساس کرد ...

کدئین خوب نیست بخوری

اگه تونستی غروب شوهرت ک اومد برین از بدین 

بیبی چکارو دیگه بیخیال شو بخاطر تجربه ماه پیش

😂😂 دیگه ماها سِر شدیم رسمامن اوایلش عقب مینداختم تست میزدم کلی الان خیلی وقته ک عقب نمیندازم ک هیچ ...

من بعد بارداری مولار الان چهار ماهه اقدامم دوماه اول درست 28 روزه پری میومد ماه قبل دو روز عقب انداختم الان چهار روزه خبری هم پریودی نیس 

کدئین خوب نیست بخوریاگه تونستی غروب شوهرت ک اومد برین از بدین بیبی چکارو دیگه بیخیال شو بخاطر تجربه ...

بیخیالم راستش الانم هاله صورتی داره واضح با چشم میبینم اما اعتماد ندارم بهش

عزیزم دختر گلتون بهتر سد ؟ اکثرا خواننده خاموشم ولی یه زمانی خیلی براش دعا میکردم انشاالله که موفق ...

اره 

ولی مشکلات داره 

واقعا خستم برا همین نتونستم فکر کنم برا بچه بعدی

درخواست دوستی قبول نمیکنم سر این موضوع شدید  ضربه خوردم 💔