2777
2789
بدنش دردمیکنه با سرش سرفه هم میکنه همش بیدارمیشه میره دسشویی من ترسیدم گفتم شاید فشارخون وقلبش باشه

ویروسه

فشار که سرفه نداره 

بارز ترین علامتش سردرد وحشتناک و ثپش قلبه

🔫😑https://abzarek.ir/service-p/msg/2009850🤷‍♀️https://abzarek.ir/service-p/msg/2009438🍓https://abzarek.ir/service-p/msg/2009385🌹ولی من عاشقتم کاکائو🥲🍫🤍دل دل دل بده به من‌🥹چند شاخه گل رز بده منو 🌹🌹🌹با خنده هات سر بده تو رویام

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گوش نمیده که منم ترسیدم هی میگه سرمو بدنم دردمیکنه

اگه دستگاه تو خونه دارید یه دفعه انجامش بده 

امون از پدرا منم اینطور ماجرا داشتم تو کرونا اما الان به حرفم گوش میده به قول خودش شدم دکتر خانواده 

«لاکچری اما قسطی حکایت خیلیاست»«کاربری دست دو نفره»

اگه دستگاه تو خونه دارید یه دفعه انجامش بده امون از پدرا منم اینطور ماجرا داشتم تو کرونا اما الان به ...

نه دستگاه نداریم بخدا دق مرگ شدم اصلا گوش نمیده فقط خدا ب من رحم کنه بخدا اصن نمیتونم بخابم خیلی میترسم هی میگم خداکنه از ویروس باشه

برای صبر و ارامش دلم دعاکنید 😔

ویروسه ؟؟؟ 

بابای منم دل درد گرفته و همش رفت دسشویی نمیدونم فکر کنم استفراغ هم داشته

قبلش علایم سرما خوردگی داشت ابربزش بینی و عطسه .. 

این یعنی ویروس گوارشی محسوب میشه؟ 

ویروسه ؟؟؟ بابای منم دل درد گرفته و همش رفت دسشویی نمیدونم فکر کنم استفراغ هم داشتهقبلش علایم سرما خ ...

نمیدونم بابای منم حالش خوب نیس هی بیقراره

ویروسه ؟؟؟ بابای منم دل درد گرفته و همش رفت دسشویی نمیدونم فکر کنم استفراغ هم داشتهقبلش علایم سرما خ ...

بابای من میگه پاهامو سرم دردمیکنه

نه دستگاه نداریم بخدا دق مرگ شدم اصلا گوش نمیده فقط خدا ب من رحم کنه بخدا اصن نمیتونم بخابم خیلی میت ...

بد شد که ....درکت میکنم باز الان وضعیت بهتره تا دوران کرونا

زیرنظرش داشته باش ولی نزدیک نشو که اگه ویروس بود مبتلا نشی اگه حالش بد شد نگو زنگ بزنم اورژانس چون میگه نه خوبم خودت زنگ بزن تا اومدن کادر هم علائم هوشیاری رو چک کن

انشاالله زود خوب میشه😉

این ویروس خیلییییی بده .

خیلی .

به شدت بدن درد داره و سردرد ،ضعف و بی قراری .

تب های ژولانی و غیر قابل کنترل ...

مادرم ریه اش اب اور. بستری سد دخترمم که نگم ....

اصلا نگران نباش پدرتون ویروسی سده فقط باید استراحت کنه و دکتر بره دارو بگیره ....

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪
بد شد که ....درکت میکنم باز الان وضعیت بهتره تا دوران کرونازیرنظرش داشته باش ولی نزدیک نشو که اگه وی ...

الان رفت دکتر گفت سرمو پاهام خیلی درد میکنه بنظرتون از ویروسه؟

این ویروس خیلییییی بده .خیلی .به شدت بدن درد داره و سردرد ،ضعف و بی قراری .تب های ژولانی و غیر قابل ...

اره الان رفت دکتر گفت ک خیلی شدید پادرد و سردرد و تب دارم ینی از ویروسه؟

الان رفت دکتر گفت سرمو پاهام خیلی درد میکنه بنظرتون از ویروسه؟

احتمالا اره 

تو این فصل سرماخوردگی ،کرونا،انفولانزا زیاده 

اره الان رفت دکتر گفت ک خیلی شدید پادرد و سردرد و تب دارم ینی از ویروسه؟

مادرشوهرم از بدن درد داد میزد ...

مادرم ..خواهرم و بچه هام ...انقدر این ویروس بده ...

همش علایم ویروسه عزیزم خدا خودش رحم کنه بهش رسیدگی کنید 

لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪