2777
2789
عنوان

بیاید راجب قیمت ماشینه

| مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 26 پست
اون مال کشورهای دیگه است تو این دقیقا هر موقع بنزین گرون شده ماشین گرونتر شده ایران برعکسه

کی این اتفاق افتاد بنزین گرون شد ماشین بالا رفت 

تو ایران هیچ وقت بنزین اونقدر بالا نرفته و هر بار که یا مقدار رفته بالا اگر افت نکرده راکت شده 

یعنی بنزین میخواد بشه 18؟؟؟ واوووو چقد زیااااداینجا ک میگن بنزین گرون بشه ماسبن میاد پایین

چیزی که جایگاه ها گفتن بعد کارت سوخت هم جمع میشه احتمالا یه کمی تو کارت بانکی شارژ میشه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

کی این اتفاق افتاد بنزین گرون شد ماشین بالا رفت تو ایران هیچ وقت بنزین اونقدر بالا نرفته و هر بار که ...

وقتی بنزین از ۱۰۰ شد ۵۰۰ شد ۵ برابر

وقتی از ۵۰۰ شد ۱۵۰۰ 

بعد شد ۳۰۰۰ تومن 

یکم برگرد قیمت ماشین با گرونی بنزین ببین 

بعد خیلی دوست دارم بیای چیزی که دیدی و خوندی رو بگیری 

چیزی که جایگاه ها گفتن بعد کارت سوخت هم جمع میشه احتمالا یه کمی تو کارت بانکی شارژ میشه

18 خیلییی زیاده یهو از 3 بره ب 18!!!!! با این قیمت هرچی داریم باید بدیم بنزین😐 ندیم بنزین پول آژانس بیشتر هم در میاد 

وقتی بنزین از ۱۰۰ شد ۵۰۰ شد ۵ برابروقتی از ۵۰۰ شد ۱۵۰۰ بعد شد ۳۰۰۰ تومن یکم برگرد قیمت ماشین با گرون ...

منظورت اینه گرونی بنزین ربطی ب ارزون تر شدن قیمت ماشین نداره؟ 

وقتی بنزین از ۱۰۰ شد ۵۰۰ شد ۵ برابروقتی از ۵۰۰ شد ۱۵۰۰ بعد شد ۳۰۰۰ تومن یکم برگرد قیمت ماشین با گرون ...

عزیزم اون نرخ ها خیلی ناچیز بودن چند سال بود بالا نرفته بود الانم پول بنزین ما از آب ارزونتره و اونوقت ماشین بالا نرفت 

همه چی با بنزین میره بالا جز ماشین چون سوخت مورد نیازش ه

الانم اگر ۲۰ تومانم بشه ماشین تغییر نمیکنه 

منظورم از گرون شدن بنزین بنزین ۵۰ تومانی ه فکر کن یک باک بنزین چند میشه کی سوار میشه متقاضی کیه 

عزیزم اون نرخ ها خیلی ناچیز بودن چند سال بود بالا نرفته بود الانم پول بنزین ما از آب ارزونتره و اونو ...

چقد میرفتم دور دور فک کنم با قیمت بنزین جدید دیگه باید بشینم تو خونه در و دیوار ببینم😐

عزیزم اون نرخ ها خیلی ناچیز بودن چند سال بود بالا نرفته بود الانم پول بنزین ما از آب ارزونتره و اونو ...

گلم اون موقع هم پول کم بود وقتی ۱۰۰ شد ۵۰۰ برای الان ناچیزه ولی برای اون موقع ۵ برابر شده بوده و خیلی گرون شده شده بود 

اینجا تو ایران طرف میگه یه پراید میگیرم ۴۰۰ کارم راه میفته نه سالی خدا تومن  تومن کرایه بدم و اواره خیابون باشم 

تاریخ همیشه تکرار میشه 

چقد میرفتم دور دور فک کنم با قیمت بنزین جدید دیگه باید بشینم تو خونه در و دیوار ببینم😐

چند وقت اول سخته بعد باز عادی میشه ما ایرانیا زود عادت میکنیم 

ولی انشالله اونقدر بالا نره