2777
2789

یعنی پوستم نمیسازه بهش؟؟؟ پوست من کمی ناسازع با ویتامین سی هم جوشای غیر عادی زدم

حالا چیکار کنم با این جوش کنار لبم زدم خیلی زشت شده💔

من مدل پوست چربشو استفاده کردم انگار آب میزدم به پوستم، هیچ تاثیری نداشت

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من با این جوش چیکار کنم🥲

اگه داری ضدجوش بزن خشک شه، اگرم نه که بذار خودش خشک بشه بیافته😅

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
هیعیی پوستم خیلی چربه و پر منافذ

عزیزم پوست خیلی چرب نیاز به تنفس داره بخاطر همین پر منافذ شده شما اومدی باز یه چیز دیگه زدی روش که بدتر منافذ ببندی ؟! 

شما باید یه کار کنی همون چربی پوستت کنترل بشه پوستت تنفس کنه کم کم اون منافذ غیر عادی پوستت بسته میشه پوست از منافذ عادی خودش نفس بکشه 

گول تبلیغات نخور

بنظرم🤔پیله ابریشم میتونه حوب باشه

مرسی گلم ندارم ولش کنم باید ولی خیلی رو مخه

غصه نداره که، یه جوشه دیگه، تموم میشه میره، ناراحت نباش

عزیزم پوست خیلی چرب نیاز به تنفس داره بخاطر همین پر منافذ شده شما اومدی باز یه چیز دیگه زدی روش که ب ...

جدی 

آخه میگن چربیش بخاطر اون منافذ بازه واسه همین تونر رو خریدم 

جدی آخه میگن چربیش بخاطر اون منافذ بازه واسه همین تونر رو خریدم

دروغه بابا 

خودت یکم فکر کن ! پوست باید نفس بکشه حالا یه لایه چربی روشه خفه میشه دیگه ! پس مجبوره مافذ غیر عادی باز کنه تا بتونه نفس بکشه 

حالا شما بجای باز کردن نفسش یه لایه دیگه بمالی رو پوستت بیشتر جلو نفسش بگیری !😐

خب از یه جا دیگه میزنه بیرون مثل همون جوش زشت 

شما باید اون چربی های روی پوستت کنترل کنی 

طول میکشه ها مثل همین منافذ که ایجاد شده دوروزه نبوده که