2777
2789
عنوان

حس غم از شروع هفته و شنبه و سر کار

307 بازدید | 24 پست

وقتی هنوز آفتاب در نیومده و خونه و زندگی و بچه رو گذاشتم و دارم میرم سر کاری که دیگه از چالش هاش خسته شدم با بغض به خودم میگم این بود نتیجه اون همه شاگرد زرنگ بودن و درس خوندن؟!!! خیلی پشیمونم و نه راه رفت دارم و نه راه پیش چون حقوقش برا زندگی مون به کار میاد 

نه ماه مرخصی زایمان رو با خوشبختی گذروندم چقدر ناراحتم که الان مجبوووورم برم سر کار

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کارت چیه که انقد برات چالش داشته؟

روز به روز از تهران کارامون دارن زیادتر می کنن نیرو انسانی مون خیلی کمه با همکارم‌اختلاف دارم هر روزش عذابه هر روز یه داستان جدید تهران با بخشنامه های برامون در میاره

ادم اصلا وقتی مادرمیشه حسش به همه چی عوض میشه دوری ازفرزندبراش از همه چی غمبارتره .من بخاطر بچه هام پارودلم گذاشتم از شغل وادامه تحصیل و....کناره گرفتم تاان شاالله به ثمربشینن بعد پیگیرمیشم وقت زیاده برام .

خداروشکر کن برای کارت. من هم همیشه شاگرد اول وممتاز بودم تو مدرسه نمونه دولتی درس خوندم. الان همش خونم وسواس شدید گرفتم ۲۴ ساعته میشورم ومیسابم. ارزوم اینه ماهی ۵ تومن از خودم داشته باشم

خداروشکر کن برای کارت. من هم همیشه شاگرد اول وممتاز بودم تو مدرسه نمونه دولتی درس خوندم. الان همش خو ...

من تو خونه موندن رو دوست دارم ازون خانوما نیستم که اگه بیرون نرم اذیت بشم و خسته بشم

روز به روز از تهران کارامون دارن زیادتر می کنن نیرو انسانی مون خیلی کمه با همکارم‌اختلاف دارم هر روز ...

حق داری فشار کاری خیلی زیاده و سخته

اون روزایی که تعطیلی فکرتو آزاد کن و کارایی که دوست داری انجام بده

شاید بهتر شدی

منم شیفت در گردشم حتی دیروز عصرم رفتم سرکار😅

دل مرنجان که ز هر دل به خدا راهی هست...🌱