2777
2789

لطفا‌کسی‌میدونه‌بگه‌با‌دیپلم‌کارودانش‌میشه‌

ازمون‌اختصاصی‌فرهنگیان‌شرکت‌کرد؟

[آخرِصــــبر،سبزه...🌱✨️]

نمی‌دونم. 

اما میتونی زبان شرکت کنی اگه زبانت خوب باشه 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه عزیزم حداقل باید لیسانس داشته باشید

نه برای فرهنگیان نباید لیسانس داشته باشی 

میشه لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید ؟ . اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و اشتباه می‌کنه  به این معنیه که من کامل نیستم که نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه 🌱
مم‌تو‌ی‌هنر‌عالیم‌نمیتونم‌هنر‌شرکت‌کنم؟

چرا اتفاقا هنر هم میتونی 

اها‌مرسی‌نیاز‌به‌ایجاد‌سابقه‌نداره؟

توی نت سرچ کن چون من اطلاعات دقیق ندارم درباره کنکور هنر . اما عملی آزمون داره فکر کنم