2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مفناميك اسيد بخور كيسه اب گرم بذار

دکترم اون هفته میگفت مفنامیک اسید برای درد نیست و فقط حجم خونریزی رو کم میکنه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
جدي؟ب من ميگفتن بخوري دردت كم ميشه

بله. منم همین فکرو میکردم. گفت این یه باور اشتباهه

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
دکترم اون هفته میگفت مفنامیک اسید برای درد نیست و فقط حجم خونریزی رو کم میکنه

برا من خونریزیو زیادم میکنه خواهر

ببخشید دل و رودم میاد بیرون میخورم😂

بعد اساس مفنامیک واس همین درده وگرنه بقیه قرصا ضررشون بیشتره حتی امین استامینوفن

خوشبحالتون ما اينجا فقط الودگي ميخوريم حسوديم شد😭

کجایید شما؟

کاش یَکی بی وِم میگوت چِتَه:)...یه جایی تو بچگیامون واسه آخرین بار رفتیم تو کوچه و با دوستامون بازی کردیم بدون اینکه بدونیم آخرین بار بوده...:) ما که تقصیری نداشتیم جز آرزوهای بزرگ🖤+‌‌‌.. برای  اینکه به اون چیزی ک بخوام برسم یه صلوات میفرستی:)‌‌‌‌‌         

اینجا ایرانه،بریم تقویم نگاه کنی باللخره یه شهادت از توش درنیاد،مثلا پسرخاله ی مادره،پدر فلان امام

خوشبحالتون واقعا، تقی به توقی تعطیله

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.
اتفاقا بد به حالمون،مملکت خوابیده،کلا،بیچاره صنعت گر،بیجاره بازاری،بیجاره مردم

اره خب اینم که میگی درسته گل بانو!

بزرگترین شکوه ما در هرگز نیفتادن نیست، بلکه در برخاستن پس از هر بار سقوط است.