2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

2337 بازدید | 99 پست

ب خاطر اینکه اومدن پول کت شلوار دامادو از شوهر من گرفتن در صورتی ک بچم میخواد ب همین زودی دنیا بیاد کلی هم چک داریم شوهرم ب زور دو میلیون بهم داد برا  وسایل نوزاد و خودم مجبور شدم تو حراجی لباس برا بچم بردارم ک بتونم پوشک برا خودم و بچه بخرم..شوهرم ب شدت خسیسه ب شدت ولی ب خواهرش پول داد کت و شلوار دامادشو بخره در صورتی ک خودش شاغله شوهر داره پدرشوهر و برادر شوهر پولدارم داره...فک کن همونروزی ک ب من پول نداد برا بچمون ب اون ده تومن داد ب گفته خودش خدا میدونه چقد بهش داد ک انگار ده تومن کم بود انگار خودش نبود برا وسایل بچه ب زور دو تومن بهم داد ..ما قرار بود برا جهیزیه دختره یه قلم قسطی بخریم بهش بدیم ...الان شوهرم باید برا جهازشم یه چیزی بده فردا بگن دایی عروس کادوش چی بود ؟کت شلوار داماد

منم نرفتم مراسمشون رفتم خونه مادرم قهر

نمیخریدی از حراجیا

تا مجبور بشه خودش بره بخره کسی که خیسیه غلط میکنه بچه میخواد

سلامتی اون ک وقتی تو بغلم میگیرمش همه ی وجودم میلرزه…نه از ترس یا از لذت،نه!!!!!!!!واسه وحشت از فردای بدون اون…!!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونین چقد دلم میخواست یه دست لباس از اون خوشگلا برا بیمارستانش بردارم دوس داشتم شونه نرم براش بگیرم ..فقط تونستم چیزای خیلی ضروری مث پوشک و لباس زیر یکبار مصرف و شیر خشک و شیشه شیر بردارم با چند دست لباس حراجی پنجاهی و صدی برا تا دو ماهش

چه کار اشتباهی کردی

میدون رو خالی میکنی قشنگ پولا شوهرت رو بگیرن

پاشو برو خونت 

با شوهرت برو واسه بچت وسایل بخر

بعدم خواهرشه دیگه میخوای بگی نده نخر نمیشه که

فقط از این به بعد برنامت این باشه 

راه پول گرفتن از شوهرت رو یاد بگیر 

چون معلومه خسیس نیست

ازش انقدر بگیر که اگر به کسی دیگه داد اعصابت خورد نشه

ما هر سال عید برا مادرشوهرم یکی از پسراش شیرینی میخره، یکی از جاریام هر وقت نوبت شوهر اونه، اون سال ب شیرینیا لب نمیزنه😐

ولی وقتی نوبت بقیس نصف جعبه شیرینی رو میخوره😑

البته منظورم شما نبودی استارتر، ب شما کاملا حق میدم

نمیخریدی از حراجیاتا مجبور بشه خودش بره بخره کسی که خیسیه غلط میکنه بچه میخواد

همین خواهرش بچه اولم دو سالش بود باهام دعوا کرد ک چچرا دوباره بچه نمیخوای یه پسر برا داداشم بیاری ک میراث خور داشته باشه البته منم شستمش گذاشتمش کنار ..دخت الان شش سالشه...این دومیو ب زور دو خانواده باردار شدم تو اوضاع روحی داغون..الان دوس دارم تو پروسه زایمان زنده نمونم از دست همه خلاص بشم شوهرم خیلی اوضاع مالیش خوبه ولی خسیسه...خیلی

نمیدونین چقد دلم میخواست یه دست لباس از اون خوشگلا برا بیمارستانش بردارم دوس داشتم شونه نرم براش بگی ...

پول بگیر وسایل مدرن برا خودت بخر

لوازم ارایشی برند بخر 

برای بچت اسباب بازی بخر

باشگاه برو 

برنامه تفریح بچین زن و شوهر برید بیرون 

لباس‌های خوشگل برا خودت بخر

کلاسهای آنلاین زبان شرکت کن

و.....

چه کار اشتباهی کردیمیدون رو خالی میکنی قشنگ پولا شوهرت رو بگیرنپاشو برو خونت با شوهرت برو واسه بچت و ...

گلم من گفتم مث بقیه آدما مادومونو بدیم...مگه دختره یتیم بود ک شوهر من برا دامادشون کت و شلوار بخره

خسیس نیستاگر خسیس بود به خواهرش پول نمیدادشما رگ خوابش رو بعد نیستی

روز قبلش ب شوهرم گفتت بودن شوهرم گفت ندارم یه مقداری تو حسابمه برا چک هست حتی لباس بچمم نکرفتم...فرداش باش اومدن رو مخش مجبورش کردن بده