2777
2789
عنوان

نامزدی دخنر خواهرشوهرم نرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 3079 بازدید | 106 پست
پول بگیر وسایل مدرن برا خودت بخرلوازم ارایشی برند بخر برای بچت اسباب بازی بخرباشگاه برو برنامه تفریح ...

نفست از جای گرم بلند میشه؟؟؟؟؟

ایشون میگه خسیسه پول نمیده بعد تو‌میگی با پولا چه کار کن؟؟

معلومه تا حالا آدم خسیس ندیدی و نمیدونی چه طوریه

بسیار نادر هستند  کلماتی  که ارزششان از سکوت بیشتر باشد.
گلم یه سال عید ب زور ازش پول گرفتم برا بچم لباس بخرم باهام اومد همه چیو میگفت خوب نیست تا آخرش یه دس ...

والا خوب دل خجسته ای داری که با وجود همچین شوهری بازم باردار شدی ...خدا برات حفظشون کنه 

از مظلومیت و نجابت خودتم هست اینقد که نباید مظلوم باشی تو زندگی و هیچی نخوای 

اینقد نخواستی که عادت کرده چند بار داد بزن دعوا راه بنداز حساب کار دستش میاد 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

والا خیلی بی زبونی من بودم میرفتم خونه مادرشوهرم جلو فامیلاشون میگفتم طفلک مادر و پدرعروس دستشون تنگه تا حدی پول کت و شلوار داماد رو ما دادیم کاش بشه یکی واسشون وام جور کنه

جلو چهارتا فامیل که بگی فرداش خواهرشوهرت ۱۰ تومنتو میکنه ۱۵ تومن پست میده!

والا خیلی بی زبونی من بودم میرفتم خونه مادرشوهرم جلو فامیلاشون میگفتم طفلک مادر و پدرعروس دستشون تنگ ...

الان اونا طلبکارن ..باور میکنی حتی یه زنگم نزدن ک میخوایم دخترمونو عقد کنیم بیاین من روز قبل عقد فهمیدم...

الان اونا طلبکارن ..باور میکنی حتی یه زنگم نزدن ک میخوایم دخترمونو عقد کنیم بیاین من روز قبل عقد فهم ...

چون تو حرف نمیزنی

جدی جدی اینکارو که گفتم رو بکن کنار هرکی نشستی بگو الهی زودتر دست و بال خانواده عروس باز شه اینجوری خیلی گناه دارن طفلکیا خیلی سخته آدم سر عروسی دخترش پول کت و شلوار دامادم نداشته باشه 

با لحن دلسوزی بگو

جلو چهارتا فامیل بگیا همچین کنف بشن که عمرا دیگ از این غلطا بکنن

والا خوب دل خجسته ای داری که با وجود همچین شوهری بازم باردار شدی ...خدا برات حفظشون کنه از مظلومیت و ...

شوهرم یه پسر فقیر بود و عاشقم بود..عشقمونم یه طرفه بود چهار سال مدام میومد خواستگاری درسم ک تموم شد با خودم گفتم تو ک عاشق نشدی حداقل با یکی ک عاشقته ازدواج کن حتما خوشبخت میشی ...با خودم میگفتم کسی ک چهارسال ول کن نیس صد خودشو برام میزاره..پسر نجیب و مودبی بود و بی نهایت دوسم داشت

منم خط قرمزم آدمای خائن بود چون خواهرمو میدیدم چ زجری میکشه ب خاطر خیانتای شوهرش و بعد از تحقیقات محلی جواب مثبت دادم...از صفر شروع کردیم و هیچی نداشت..هیشکی هم کمکش نکرد...این نه سال زندگی حتی یه استکانم نگرفتیم فقط پس انداز و پیشرفت شوهرم تو شغلش بود ..الان نزدیک ۳۰ میلیارد کل سرمایشه...ملک تجاری خرید

ولی خونه و ماشین نداریم...

گلم یه سال عید ب زور ازش پول گرفتم برا بچم لباس بخرم باهام اومد همه چیو میگفت خوب نیست تا آخرش یه دس ...

خوب از کسی نگیر بد عادت شده بذار بخره حتی همون که به دلت نیست فردا دخترت بزرگ میشه براش میشه عقده بعدم بقیه بهش میگن لباس مارو میپوشیدی کوچیک میشه 

وقتی باهاش همکاری می‌کنی خوب چجور قراره عوض بشه 

میگه لباس کهنه بهتره چون پول نمی‌ده این بار اگه گرفتی بگو خواهرم گفت اینقدر پولش هست می‌خوام برم برابچم جاشبخرم یا نمیگیره میگه بریم خودم بخرم یا اگه بگیره یه پولی گرفتی هر چند کم سه بارش رو میتونی یک لباس نو براش بخری 

اگه تا این حد این رفتارها رو داره فعلا برنگرد بگو هر چی باید برامون تهیه کن تا برگردیم ماهیانه هم یه تومن بده قدیمی ها بهش میگفتن پول حموم

اسی، شوهر شما خسیس نیست، شما آدم خسیس ندیدی، خداروشکر وضع مالیتونم معلومه خوبه.ناشکری نکن، خدا قهرش ...

تو نمیدونی من چقد شوهرمو دوس دارم و کفر نباسه میپرستمش ب خاطر نجابت و اخلاقش ولی خب منم دوس دارم مث خواهراش لباس خوب تن خودم و بچم کنم...باور میگنی همین خواهراش میرن خرید لباس و طلاهاشونو میان نشونم میدن با اینکه میدونن شوهرم چ خساست بیمارگونه ای در قبال من و بچم داره..قشنگ صدای شکستن قلبمو تو اون لحظات میشنوم..یا میرن دوماهی یه بار موهاشونو رنگ میکنن ... حتی اگه نبینمشونم بهم میگن فلان کارو کردیم...خیلی از شوهرم دلگیرم ولی همیشه براش دعا میکنم ک خدا پشت وپناهش باشه