2777
2789
عنوان

من همونم که قبلا گفتم شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 1112 بازدید | 69 پست

بگو ناراحتی برو کارخای طلاق را انجام بده 

هروقت مهرطلاق خورد من میرم

زرنگه میخواد عدم تمکین بهت بخوره نفقه نده واجازه ازدواج مجدد بگیره

لگربیرونت کرد دم درخونه زنگ بزن 110بیان صورتجلسه کنند بیرونت کرده

علی عرفان اسم خودم نیست ومن خانمم🥶

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

همون خودشو میگیره بگو چرا سه بار زن گرفته طلاق گرفته معلومه دیگه زندگیشونو به گند کشیدهکی فهمیدی سه ...

یک بارش رو میدونستم بعد اینکه ما نامزدیم مون کلا دو ماه بود بعدش سریع من حامله شدم که از بس دکتر نمیبرد منو چقدر اذیت شدم سر ۹ ماه بچم از دت استرس و کار سنگین تو شکمم خفه شد الان یه پسر تقریبا چهارساله دارم

بچم وقتی شش ماهه حامله بودم فهمیدم اوه یه زن دیگه هم داشته طلاق داده بعد باز اعتراف کرد یه نامزذ هم اولش داشته که شش ماه عقد بودن طلاق گرفتن. 

یک بارش رو میدونستم بعد اینکه ما نامزدیم مون کلا دو ماه بود بعدش سریع من حامله شدم که از بس دکتر نمی ...

واییی عزیزم چرا دستی دستی زندگیتو به آتیش کشیدی 

ناراحت شدم خدا ازش نگذره همون اولین بارداری باید ازش جدا میشدی

شوهر من خیانت کرده مهرمو گزاشتم اجرا الان تهدیدم میکنه اگر توافقی جدا نشیم برام شر درست میکنه زن میا ...

اینم به من میگه بریم توافقی جداشیم بنویسیم نه تو طلبی از من داری نه من طلبی از تو دارم میگه بعد حضانت بچه رو بهت میدم 

ولی من سکوت کردم چون نقشه های دیگه ای واسش تو سرم دارم.  تازه دیشب با پسرش حرف زدم گفتم پدرت خیلی جدیدا بیشتر منو میزنه گفتم از وقتی که رفتی دو سه بار با من دعوا گرفته منو زده پرسیدم به جز تریاک سیگار چیزی مصرف میکنه گفت من دیدم گرد میکشه 

اینم به من میگه بریم توافقی جداشیم بنویسیم نه تو طلبی از من داری نه من طلبی از تو دارم میگه بعد حضان ...

چه نقشه ای براش کشیدی کنجکاو شدم

میشه برام دعا کنی همین الان ک داری امضامو میخونی 🥺🥺🥺
واییی عزیزم چرا دستی دستی زندگیتو به آتیش کشیدی ناراحت شدم خدا ازش نگذره همون اولین بارداری باید ازش ...

اونوقت هم رفتم درخواست طلاق دادم خانوادم حمایتمنکردن.  من اون مدت سرکار نمیرفتم پولی نداشتم،  ولی الان خودم با استقلال خودم اینکارو میکنم

فقط بدون زندگی بعد از طلاق اصلا قشنگ نیست مگر اینکه خیلی پوست کلفت باشی

دقیقا من خیلی زیاد پوست کلفت شدم تو این زندگی که داشتم بخدا خانم خیلی سرسختی هستم من میتونم از پسش بربیام

یک بارش رو میدونستم بعد اینکه ما نامزدیم مون کلا دو ماه بود بعدش سریع من حامله شدم که از بس دکتر نمی ...

چرا زن مردی شدی با همچین شرایطی

عمه جونم دلم برات تنگ شد چقد زود رفتی پیش خدا روزی نیست که یادت نباشم 
بگو ناراحتی برو کارخای طلاق را انجام بده هروقت مهرطلاق خورد من میرمزرنگه میخواد عدم تمکین بهت بخوره ...

مگه تا الان نفقه میداد که به بعدش مونده نفقه اون باشم 

این فکر کرده مهریه منو پول زده عندالاستطاعه کرده من نمیتونم کاری کنم ولی همونم از طریقی ازش میگیرم که تو خوابش نبینه ماشینم که ازش میگیرم

چه نقشه ای براش کشیدی کنجکاو شدم

خونه که ردیف کردم واسه اجاره مهریه من پول هست اونم عندالاستطاعه از طریقی که وکیلم گفت میگیرم ازش،  ماشینم جلبش رو میگیرم بچم هم میبرم چهارساله هست حضانتش با منه تا هفت سال دو تا نامه پزشکی ازش دارم منو زده معتادم هست حضانت بهش نمیدن بقیش ببینم دادگاه چکارش میکنه