2777
2789
عنوان

برا بهتر شدن حال روحیتون چیکار میکنید❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 200 بازدید | 21 پست
اسی تاپیک اخرت و چرا بعد از توهین به همه بستی ؟؟؟لاقل باز میذاشتی جواب میشنیدی

ان شاالله همه کسانی که ناعادلانه نظر دادن این بی عدالتی سرشون بیاد.

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

@niniyar_3    اون تاپیک منو کاربرا بعد از تاپیک این خانم که بر علیه تاپیک من زده بود ترکوندن. کاربر atefeh_bts

هیچوقت کسیو قضاوت نکنید،سرنوشت اونقدر دنبالتون‌ میکنه تا تو یه کوچه ی بن بست شما رو تو اون شرایط قرار بده...!

@niniyar_3 اون تاپیک منو کاربرا بعد از تاپیک این خانم که بر علیه تاپیک من زده بود ترکوندن. کاربر a ...

تذکر دادم

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید

تذکر دادم

خیلی ممنون واقعا،بخاطر این خانم کلی کاربر اومدن منو آزار کلامی دادن،لااقل یه هفته  قطع کاربریش میکردید.

نی نی یار اسی اصلا حق توهین نداره .ملاحظه کردین ک چه الفاضی برای من تو تاپیک قدیمی من بکار برد .

بسته شد

برای حذف تاپیک ۱ مورد  لینک خصوصی رو به پی وی (پیام خصوصی) niniyar_1 ارسال کنید