2777
2789

چند ماهه که از رابطه جنسی با همسرم متنفر شدم آخر رابطه اشک میریزم البته وقتی تنها شدم 

هیچ احساس و میل جنسی ندارم و حین رابطه انگار داره بهم تجاوز میشه حالم واقعا بدِ😭

لطفا کمکم کنید 

به جایی رسیدم که میخوام بر خلاف میلم بهش بگم من نمیتونم نیازت رو برآورده کنم آزادی که با هر کی به جز من رابطه داشته باشی 

دارم نابود میشم کمکم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چند ماهه که از رابطه جنسی با همسرم متنفر شدم آخر رابطه اشک میریزم البته وقتی تنها شدم هیچ احساس و می ...

چرا اینطوری شدی چیزی از شوهرت دیدی؟

چجوری یه ذره آدمی ولی کل زندگی منی ؟💕

حرفت که منطقی نیست. ببین دلیل این تنفر چی هست حلش کن. چرا میخوایی شوهرت رو به سمت خیانت بکشونی.

دلیلش اینه که من سرد شدم دچار افسردگی شدم دچار پوچی اصلا نمیتونم رابطه برقرار کنم از رابطه متنفرم 

دلیلش اینه که من سرد شدم دچار افسردگی شدم دچار پوچی اصلا نمیتونم رابطه برقرار کنم از رابطه متنفرم

افسردگی علت های مختلف داره. همین طوری که آدم افسرده نمیشه. زندگیت یکنواخت شده یا همش تو خونه هستی، بچه داری بچه ها اذیت میکنن، شوهرت اذیت میکنه هر کدوم باشه راه کار خودشو داره. 

افسردگی علت های مختلف داره. همین طوری که آدم افسرده نمیشه. زندگیت یکنواخت شده یا همش تو خونه هستی، ب ...

بله عزیزم دو تا بچه دارم 

اما اذیتم نمیکنن خوبن و آروم 

همسرم خیلی خوب و مهربون ولی خب بیشتر وقتا دلم رو میشکنه 

و خیلی غر میزنه 

سر کوچکترین چیز عصبی میشه ولی در کنار بدی ها خوبی هم داره 

تا میام دلم رو باهاش صاف کنم دل میشکنه 

بیشتر هم بله خونه ایم و جایی رو ندارم که برم 

بله عزیزم دو تا بچه دارم اما اذیتم نمیکنن خوبن و آروم همسرم خیلی خوب و مهربون ولی خب بیشتر وقتا دلم ...

خب دیگه به خاطر همینه همش تو خونه ای جایی نمیری روحیت عوض بشه از طرفی شوهرت که بدی می‌کنه این خیلی به چشمت میاد همین باعث شده ازش زده بشی. وقتی برای رابطه میاد سمتت فکر می‌کنی فقط واسه همینه که میاد سمتت و اون بدی هاش‌ میاد جلوی چشمت. احتمالا بعد رابطه ممکنه یه غری چیزی بزنه برای همین حست بدتر میشه... با شوهرت صحبت کن نیازتو بگوو که این‌غر زدناشو بی مهریاشو کمتر کنه و وقت بیش تری برات بزاره. مطمئن باش حالت خیلی بهتر میشه.