راستش رو بخایید ، دارم ۴۰ ساله میشم ، پسرم مجردم ، ازدواج نکردم ، جوانی خواستم ، نشد ، علت هاش زیاده که نپرسید، الان اصلا از این چهل خوشم نمیاد ! میدونم جام اینجا نیست ، ولی چه کنم . حس عشق و علاقه به زندگی متاهلی رو از دست دادم ، میل جنسی البته مونده ، ولی سایر احساساتم ، پر کشیده ! آخه خیلی کار کردم ولی خوب نتیجه حاصل خوب نبود ، بریدم و دائم به فکر مردن هستم، این کلمه چهل ساله اصلا اذیت می کنه ، نگید عدده ! میخام بچه شم ، دوباره شروع کنم ! اصلا اشتباه رفتم 😔😔😔 هم خودم به ندرت از دختری خوشم میومد ، هم ندرتا دختری از من خوشش میومد ، حالا جمع احتمال ببینید چی میشه! ولی دیگه تاریخ مصرف ام داره تموم میشه و انتظار زیادی ندارم ، فقط با این حس بی حسی چه کنم
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
شاید یکسری فرصت ها رو از دست داده باشید اما شاید اگر هم ازدواج میکردید پشیمون میشدید شاید الان در آستانه طلاق میبودید، الان هم میتونید ازدواج کنید اگر نگران دیر بودنش هستید سنتون اونقدر بالا نیست شاید حتی ۱۰ سال زندگی زناشویی خوب و عاشقانه بهتر از ۳۰ سال تحمل و زجر باشه