2777
2789

سلام بر ماماناي با تجربه

پسر من يك سال و دو هفتشه غذاي سفره هم ميخوره ديگه ريز ريز بهش ادويه دار و رب دادم شير هم ببلاك ساده ميخوره ولي الان داره خر خر ميكنه انگار خلط داره و شبا هم بي تابه خودم متوجه شدم رفلاكسش دوباره اود كرده نميدونم دوباره امپرازول رو بايد شروع كنم؟ يا غذارو دوباره بدون روغن و ادويه كنم؟؟؟؟ ميخوام از تجربياتتون استفاده كنم نگيد ببر دكتر چون شونصد تا دكتر بردم هركدوم يچي ميگن تجربه ها بنظرم قوي تره تو اين مسايل

دختر من یه مدت خرخر میکرد، بردم‌وپدکتر گفت این بچه لوزه هاش کمی بزرگه بخاطر همونه، یعنی ممکنه بعدا و چند سال دیگه نیاز به عمل داشته باشه و ممکنه اوکی بشه.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

روغن غذاتو خیلی کم بزن...ریفلاکس درمان چندانی نداره..یکمم زیر سرشو بلند بزار

اره خودمم رفلاكسيم دقيقا روغن رفلاكسمو تشديد ميكنه دلم ميخواد بچه درمان شه نميدونم چيكار كنم