2777
2789
عنوان

فکر زیاد راجب اکس دوست پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 48 پست

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عزیزمی فقط دعا کن بتونم ولش کنم با اینکه میگه خیلی دوست دارم ولی باور نمیکنم

عزیزم‌!

انشاالله هرچی خدا بخواد همون میشه.

ولی اگر خیلی دوستش داری و حس میکنی دو دلی بنظرم بهش بگو ثابت کنه ک دوستت داره برات تلاش کنه چون دوتاتون وقت دارین.خونه زندگی برات بسازه بعد جواب دلی خودت رو بهش بده وقتی بهت ثابت شد که اون ادمی که دنبالش بودی هست یا ن

خیلی زیاد

عزیزم میشه بپرسم چه خوبیایی ازش دیدی که عاشقش شدی؟

از قبل روش کراش داشتی؟ 

چون من خودم اگر رو یکی کراش داشته باشم و بهم محبت کنه و رابطه شروع بشه در حد مرگ عاشقش میشم 💞❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥

خسته شدم کاش اکسش نبود آنقدر بهش فکر کردم حالم از دوست پسرم دیگه داره بهم میخوره

اکس کجا بود

خودت داری میگی اکس

بیخیال بابا

الان که با توعه

احتمالا پیش تو پیاز داغشو زیاد کرده تا تو بترسی و خودشو واست گرون کنه..کی به کیه

الانم برو بخواب عزیزم زیاد فکر و خیال نکن منم خیلی چیزا پشت سر گذاشتم ولی روی روحیه خودم کار کردم روحیمو قوی کردم که با هر بادی نلرزه بنده خدا نامزدم ی ساله فقط تلاش می‌کرد ازم بله رو بگیره 😅و همچنین ثابت کرد.

انشاالله قسمتت هرچی باشه خوشبخت بشی گلم 

شبت بخیر 

عزیزم میشه بپرسم چه خوبیایی ازش دیدی که عاشقش شدی؟از قبل روش کراش داشتی؟ چون من خودم اگر رو یکی کراش ...

ارع عزیزم

هم اون خوشش میومد هم من قسمت شد بهم پیشنهاد داد 

اونم میگفت عاشق پاک بودن و ساگیاتم 

یه بارم گفت من یه تار موی تورو به صدتای اون دختر نمیدم