2777
2789
عنوان

همسرم دین و ایمانش فقط منم

254 بازدید | 10 پست

اگه حوصله داشتید بخونید 

مادر همسرم زنی بسیار سااااده لو 

و بسازی هست و پدر شوهرم از همین ویژگی های حالا خوب یا بدش 

سو استفاده کرده( از زماااانی‌ که باهاش ازدواج کرد تا الان به خانمش زور گفته کتک زده گستاخی کرده.. 

و روی روحیه همسرم جفتشون تاثیر منفی گذاشته بودن وقتی با همسرم اشنا شده بودم ادم پرخاشگر عصبی زود جوشی بود هیچکس نمیتونست جای من تحملش کنه

اما خب عشقه دیگه تحمل کردم 

دو سال دوستی گذشت دیدم ن بابا بدجور عاشق شده و تغییر کرده 

دو سال سختی بسیار کشیده بودم 

و دو سال دیگه دوستی با ارامش طی شد خیلی تغییر کرده بود 

خلاصه بعد از چهار سال ازدواج کردیم که الان بیش از دو سال هم زیر ی سقف هستیم 

یه مدته اصلا پیش خانوادش نمیره به سختی میبینم حتی جواب سلامشون میده و خوشش ازشون نمیاد 

انگار از همشون بریده ( کلا خسته شده از بس میخواست به همشون کمک کنه و نشد و اونا خراب کردن 

الان مدام مادرش داره به من میگه چرا پسرم نمیاد یا وقتی میاد ب زور چند دقیقه میمونه 

گفتم بی اطلاع هستم با خودش صحبت کنید

حالا عصر باز خواهر شوهرم اومد خونم میگه داداشم چرا🙄سلام میکنه حتی باهام روبوسی هم نمیکنه 

خواسنم بگم دیگه چیزی از داداش جونت نذاشتی تمام کردین نابودش کردین ( چون خواهراش هم خیلی بهش اسیب زدن اما بازم صبوری کردم گفتم از خودش بپرسید بی اطلاع هستم

شما بودی چی میگفتی ! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به نظرم اینا حرفای معمولیه. نظر خاصی راجع بهش ندارم.

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

اطلاعی ندارم😒

دلم ک برات تنـــگ میــشه میگیره🥺فریــــاد میکشـــــه🥺 میتپـــه و بـــاز هم تنــــگ میشــه🥲 دلـــم ک تــنگ میشـــه دوس دارم یـــه دل سیــــر نگات کنم🥺یــه بـــغـــض سنگیــــن گریـــه کنم😭 یـه چــشم پــر اشـــک بریــزم😥بــه انــدازه ی یــه قــهر و آشتـــــی بغــلت کنــم🫂ولــــی افــسوس ک😭                    آقایون محترم سایت🗣 بــــاور کنید من با وجودتون توی سایت مشکلی ندارم خیلی وقتا هم ازتون توی سایت حمایت کردم ولــــــی ولـــــی ولــــی یه دفه دیگه درخواست بدید ســــــــــگ میشم ها 😤

چند جمله اول رو بیشتر نخوندم چون واقعا دلیلی نمی بینم مطلب کسی که رفته جای مادر پدر یه پسر شده و شانسی حالا بک در هزار کارش گرفته رو بخونم

فقط به تمام دخترها توصیه میکنم خودتون رو الاف این چنین موارد نکنید و جو تاپیک اسی نگیرتتون اسی یه مورد شانسی بوده

کم از ابن موارد که زن عمر و زندگیش و هزار جور سیاست گذاشته آخرم هیچی نشده همین جا نذاشتیم

خودتون رو بدبدخت نکنید شما مادر و پدر کسی نیستید زن و شوهر هم بچه شما نیستن بخواید تربیتشون کنید

کسی که خوب نیست رو ول کنید بره اینجوری پاگیر و عاشق شیفته آدم های داغون هم نشید خودتون رو بذارید اولویت شما هزار بار زندگی و بی نهایت عمر نمی کنید

زندگی مال کسایی که خودشون رو دوست دارن و خودشون رو اولویت می دونن

دوستان هیچ ریپلایی از این پست رو نمی خونم چون من حوصله بحث با کسی که می خواد زندگیش رو بد استفاده کنه ندارم

کسایی که قصد تائید حرفم رو دارن و از صحبتم استفاده کرون هم لایک کنن ریپ نزنن